Luftgivare med trög respons för att undvika fellarm (1m) för 28-RF312-TP

471 kr

RFAX100J Diligence WiFi (Thermistor) Air Probe är en dämpad luftsond för användning med RF312-TP Diligence WiFi Temperature Data Logger. Sonden är ansluten till en 1,0 m ledning.

Artikelnr: 28-RFAX100J Kategori:
 

Beskrivning

28-RFAX100J Temperaturövervakning > WiFi-Loggers RF300 Comark > Givare

RFAX100J Diligence WiFi (Thermistor) Air Probe är en dämpad luftsond för användning med RF312-TP Diligence WiFi Temperature Data Logger. Sonden är ansluten till en 1,0 m ledning.

 

RFAX100J

 

RFAX100J Diligence WiFi Air Probe är utrustad med en 3,5 mm jackpluggkontakt för att ge en snabb och enkel anslutning till din datalogger.


Förklaring av luftsonder

Det är rimligt att säga att varje sond som kan mäta temperatur, kan användas som en luftsond, med olika grader av framgång. Air Probes är dock speciellt utformade för detta ändamål och har därför en högre grad av noggrannhet och respons.

Luftsonder är ofta utformade för att vara mycket snabba att reagera med en låg termisk massa. Givaren är utformad för att vara så liten som möjligt så att lufttemperaturen överförs till sonden med minimal temperaturförlust eller förstärkning för att upprätthålla en hög grad av noggrannhet.

Med detta sagt är alla Comark Air Probes för RF312-TP Diligence WiFi Temperature Data Logger naturligt utformade för att vara långsamma. Varför är detta? Läs vidare för att ta reda på…

Vi levererar en Damped Air Probe-stil till RF312-TP Diligence WiFi Temperature Data Logger, som kommer i form av en liten kulformad ände i rostfritt stål, se bild.

RFAX100JEdit

 

Denna typ av konstruktion har två syften.

  • Den skyddar givaren från fysiska skador
  • Det bromsar sondens respons avsevärt

I vissa scenarier är det fördelaktigt att reagera långsammare på förändringar i lufttemperaturen och därmed ha en dämpad luftsond. Till exempel, när du placerar en sond i ett kylskåp eller frys, vill du förmodligen inte att ett larm ska gå varje gång någon öppnar dörren.

Dämpade luftsonder gör ett bra jobb med att reflektera proverna i kylskåpet. Eftersom RF312-TP Diligence WiFi Temperature Data Logger är ditt tidiga varningsmeddelande för eventuella larm, skulle det vara olämpligt om “falska larm” ständigt höjdes.

Alla RF300 Diligence WiFi-systemets luftsonder är utrustade med en 3,5 mm jackpluggkontakt och en dämpad luftsond i rostfritt stål, som visas nedan.

RF Alarm Output JackDamped Air Probe Tip

Ytterligare information

Typ

Produkt-typ

Anslutning

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Luftgivare med trög respons för att undvika fellarm (1m) för 28-RF312-TP”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *