Insticksgivare (2m) med jackplugg

882 kr

Artikelnr: 28-PX22J Kategori:
 

Beskrivning

28-PX22J Temperaturövervakning > WiFi-Loggers RF300 Comark > Givare

Comark RF300 Penetration Probe – Precision Temperature Monitoring Made Effortless. Höj dina kulinariska och livsmedelssäkerhetsstandarder med Comark RF300 Penetration Probe. Denna exceptionella termistorsond är ett oumbärligt verktyg för kockar, foodservice-proffs och hemmakockar som kräver oöverträffad noggrannhet och tillförlitlighet vid övervakning av temperaturer.

Nyckelfunktioner:-

  • Noggrann temperaturövervakning: Comark RF300 Penetration Probe är utrustad med en högprecisions termistorsensor, vilket ger snabba och pålitliga temperaturavläsningar. Säg adjö till osäkerhet och hej till konsekvent perfekta resultat.
  • Slitstark konstruktion i rostfritt stål: Denna sond är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål och är utformad för att klara kraven från upptagna kök. Den är inte bara robust utan också lätt att rengöra och underhålla, vilket garanterar långvarig prestanda.
  • Mångsidig tillämpning: Oavsett om du grillar, rostar, bakar eller friterar, utmärker sig denna sond i en mängd olika tillagningsmetoder. Det passar lika bra i professionella kök som i hemmet.
  • Ergonomisk design: Sonden har ett ergonomiskt handtag som garanterar ett bekvämt och säkert grepp, även mitt i krävande matlagningssessioner.
  • Brett temperaturområde: Med ett brett temperaturmätningsområde är Comark RF300 Penetration Probe lämplig för ett brett spektrum av kulinariska applikationer, som kan läsa temperaturer från -40 ° F till 300 ° F (-40 ° C till 150 ° C).
  • Säkerhet och bekvämlighet: Denna sond levereras med ett säkerhetslock för att skydda sensorn när den inte används, och den är kompatibel med olika Comark-termometrar för extra bekvämlighet.

Specifikationer

Mått

Stamlängd

3,9″

Stamdiameter

0,12″

Blylängd

2 m

Detaljer

Produktvikt

1,1 Ib

Temperaturintervall

-40°C till +150°C / -40°F till +302°F

Isoleringsmaterial

FEP

Skaft (axel) material

316L rostfritt stål

Svarstid

5,0 sekunder

Modell

PX22J

Garanti / certifieringar

Garanti

6 månader

Ytterligare information

Typ

Produkt-typ

Anslutning

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Insticksgivare (2m) med jackplugg”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *