Givare typ glykolbuffert som efterhärmar temperaturtröghet hos vaccin, för användning med 28-RF312Glycol och 28-RF312DualPlus Loggers. Sondlängd 3m

926 kr

RFAXGLYCOL Glycol Buffer Probe är utformad för att användas vid övervakning av vacciners temperatur och är utformad för att fungera som en reservdel för buffertproben som levereras som en del av RF312Vaccine Diligence WiFi Glycol Simulant Data Logger.

Artikelnr: 28-RFAXGLYCOL Kategori:
 

Beskrivning

28-RFAXGLYCOL Temperaturövervakning > WiFi-Loggers RF300 Comark > Givare

RFAXGLYCOL Glycol buffertprobe är utformad för att användas vid övervakning av vacciners temperatur och är utformad för att fungera som en ersättningsdel för buffertproben som levereras som en del av RF312Vaccine Diligence WiFi Glycol Simulant Data Logger.

Buffertproben RFAXGLYCOL ger ett buffrat svar på temperaturförändringar. Detta hjälper till att simulera den termiska fördröjning som produkter som lagras i den övervakade miljön upplever.

Sonden levereras med en avtagbar magnetisk bas för enkel installation.

Hög noggrannhet Glykolbuffertprobens temperaturmätområde -40 °F till +212 °F/ -40°C till +100°C.

Glykolbuffertprobens ledningslängd är 3 meter och har en buffertresponstid (t90) på 40 minuter.

t90-svaret är den tid det tar för temperatursonden att uppnå 90% av omgivningstemperaturen efter att ha genomgått en omedelbar förändring. Denna responstid är utformad för att reproducera de termiska egenskaperna hos en injektionsflaska med vaccinet, vilket exakt följer vaccinets temperatur.

 

Ytterligare information

Typ

Produkt-typ

Anslutning

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Givare typ glykolbuffert som efterhärmar temperaturtröghet hos vaccin, för användning med 28-RF312Glycol och 28-RF312DualPlus Loggers. Sondlängd 3m”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *