Datalogger med en intern temperatur- och en extern %RH-givare, mätområden: -20°C till +60°C och 0 till 97%RH, minneskapacitet upp till 16000 avläsningar, LED-varningsindikatorer och LCD-display

4.843 kr

N2013STARTERKIT består av en N2013 temperatur- och luftfuktighetsdatalogger samt en N2000CRU-dockningsstation.

Artikelnr: 28-N2013 Kategori:
 

Beskrivning

28-N2013 Temperaturövervakning > Temperatur-loggers Comark > Diligence Dataloggers i EV-serien

Diligence EV N2013 Temperatur- och luftfuktighetsdatalogger registrerar både temperatur och luftfuktighet och är idealisk för hälso- och sjukvårds- och fastighetshanteringsapplikationer.

Många produkter måste förvaras inom specifika temperatur- och fuktighetsintervall, och med N2013 kan du spela in båda. De data som genereras av N2013 är särskilt relevanta i en hälsovårdsmiljö och är också idealiska för en rad andra byggnadskrav, såsom uppvärmnings- och kylsystem.

N2013 är utformad för att vara ett praktiskt och tillförlitligt instrument och har en två års garanti, en batteritid på upp till 5 år och är förseglad med IP67-standarder.

För allmän användning för HACCP och andra kvalitetssystem finns vår EVSW-programvara tillgänglig som gratis nedladdning. För andra uppgifter, såsom efterlevnad av 21CFR del 11, vänligen uppgradera din programvara till EVSW Pro.


Uppgraderad EV-programvara (juli 2016)

Comark är glada att meddela att dess svit av programvara för EVt2 och N2000-serien dataloggare, har haft en stor översyn och uppgradering.

Gränssnittet har omarbetats och programvaran uppgraderas för att vara helt kompatibel med Microsoft Windows 10.

Den nya EV-programvaran kan laddas ner från antingen fliken “Support” på denna sida, eller den dedikerade nedladdningssidan “Programvara”. För att ladda ner programvaran måste du ha ett Comark-webbplatskonto.

Det finns två versioner tillgängliga EV Software och EV PRO Software för 21 CFR-program.

Notera:Om du behöver den professionella versionen av programvaran och inte tidigare har laddat ner den från vår webbplats, vänligen kontakta ossoch vi ser till att du får länken för att ladda ner den.

Ytterligare information

Produkt-typ

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Datalogger med en intern temperatur- och en extern %RH-givare, mätområden: -20°C till +60°C och 0 till 97%RH, minneskapacitet upp till 16000 avläsningar, LED-varningsindikatorer och LCD-display”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *