Datalogger med 1st intern och upp till 4st externa temperatursensorer. Mätområden: intern sensor -40°C till +70°C, extern sensor -40°C till +150°C, minneskapacitet upp till 16000 avläsningar, LED-varningsindikatorer och LCD-display

3.219 kr

N2012STARTERKIT består av en N2012 Multi-Channel Temperature Data Logger samt en N2000CRU Computer Docking Station.

Artikelnr: 28-N2012 Kategori:
 

Beskrivning

28-N2012 Temperaturövervakning > Temperatur-loggers Comark > Diligence Dataloggers i EV-serien

N2012 Diligence EV Multi-Channel Temperature Data Logger samlar in data från upp till 5 olika punkter i kylskåp, frysar eller andra temperaturkänsliga områden. Med flera sensorer kan du säkerställa att alla delar av din anläggning fungerar korrekt. Ett brett utbud av temperaturprober finns tillgängliga för att passa många krav.

Dessa mångsidiga instrument är också idealiska för byggnadstjänster, produktionsprocesser, vetenskapliga experiment samt värme-, ventilations- och luftkonditioneringssystem.

Den finns med en integrerad sensor och kapacitet för upp till 4 fler att anslutas, med hjälp av vår speciella multi-link box. Data kan laddas ner till en dator med hjälp av vår specialdesignade dockningsvagga för dator.


Uppgraderad EV-programvara (juli 2016)

Comark är glada att meddela att dess svit av programvara för EVt2 och N2000-serien dataloggare, har haft en stor översyn och uppgradering.

Gränssnittet har omarbetats och programvaran uppgraderas för att vara helt kompatibel med Microsoft Windows 10.

Den nya EV-programvaran kan laddas ner från antingen fliken “Support” på denna sida, eller den dedikerade nedladdningssidan “Programvara”. För att ladda ner programvaran måste du ha ett Comark-webbplatskonto.

Det finns två versioner tillgängliga EV Software och EV PRO Software för 21 CFR-program.

Notera:Om du behöver den professionella versionen av programvaran och inte tidigare har laddat ner den från vår webbplats, vänligen kontakta ossoch vi ser till att du får länken för att ladda ner den.

Ytterligare information

Produkt-typ

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Datalogger med 1st intern och upp till 4st externa temperatursensorer. Mätområden: intern sensor -40°C till +70°C, extern sensor -40°C till +150°C, minneskapacitet upp till 16000 avläsningar, LED-varningsindikatorer och LCD-display”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *