Datalogger med 1st intern temperatursensor, mätområde -40°C till +70C, minneskapacitet upp till 16000 avläsningar, LED-varningsindikatorer och LCD-display

2.365 kr

N2011STARTERKIT består av en N2011 Multi-Use Temperature Data Logger samt en N2000CRU Computer Docking Station.

Artikelnr: 28-N2011 Kategori:
 

Beskrivning

28-N2011 Temperaturövervakning > Temperatur-loggers Comark > Diligence Dataloggers i EV-serien

N2011 Multi-Use Temperature Data Logger möjliggör enkel övervakning av temperaturkänsliga system, under transport eller lagring. Den uppfyller standarden EN12830:1999 och är perfekt lämpad för kylkedjeapplikationer.

Med en två års garanti och en lång batteritid på upp till 5 år är N2011 Data Logger utformad för att ge långsiktig, tillförlitlig prestanda.

N2011 Data Logger är ett av våra sortiment av Diligence EV Data Loggers och är också idealisk för övervakning av byggnadstjänster, vetenskapliga experiment, produktionsprocesser, värme-, ventilations- och luftkonditioneringssystem, och levereras med en Biocote Antimikrobiellt skydd.

Comark erbjuder en rad olika lösningar för loggning av data, från små batteridrivna Dataloggareatt slutföra Övervakningssystem.


Uppgraderad EV-programvara (juli 2016)

Comark är glada att meddela att dess svit av programvara för EVt2 och N2000-serien dataloggare, har haft en stor översyn och uppgradering.

Gränssnittet har omarbetats och programvaran uppgraderas för att vara helt kompatibel med Microsoft Windows 10.

Den nya EV-programvaran kan laddas ner från antingen fliken “Support” på denna sida, eller den dedikerade nedladdningssidan “Programvara”. För att ladda ner programvaran måste du ha ett Comark-webbplatskonto.

Det finns två versioner tillgängliga EV Software och EV PRO Software för 21 CFR-program.

Notera:Om du behöver den professionella versionen av programvaran och inte tidigare har laddat ner den från vår webbplats, vänligen kontakta ossoch vi ser till att du får länken för att ladda ner den.

Ytterligare information

Produkt-typ

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Datalogger med 1st intern temperatursensor, mätområde -40°C till +70C, minneskapacitet upp till 16000 avläsningar, LED-varningsindikatorer och LCD-display”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *