Väldspremiär för 5 megapixel Dino-Lite USB-mikroskop.

De första mikroskopen som presenteras i denna serie är Dino-Lite Premier AM7013MT och AM7013MZT. De har 5 rena megapixlar  och med maximal upplösning på 2592 x 1944 pixels ger de en överväldigande detaljrikedom till dina förstoringar. Allt detta inbyggt i ett litet handhållet mikroskop. Med dessa modeller kan du se varje detalj i din förstoring och med Dino-Lite´s unika variabla optik förstora upp till 200x beroende på arbetsavstånd. AM7013MT och AM7013MZT är inkapslade i ett chassi av aluminiumlegering som ger fantastisk stabilitet och hållbarhet.

Med AM7013MT du uppleva och lagra en detaljrikedom i dina bilder du aldrig tidigare upplevt med ett USB-mikroskop.

AM7013MZT är dessutom utrustat med ett  fritt justerbart polarisationsfilter, som effektivt skalar bort bländning eller reflexer från direkt belysning vid blanka eller skinande objekt.

Med den medföljande DinoCapture 2,0 programvaran (även på svenska) gör det möjligt att ta bilder, spela in video, lägga in annoteringar i bilder samt enkelt skicka dem till dina kollegor via e-mail/chatt (Skype, MSN och Google talk). DinoCapture 2,0 stödjer även dessa modeller med mätning och kalibreringskapacitet som endast är tillgängligt för professionella modeller som dessa. AM7013MT och AM7013MZT med inbyggt justerbart polarisationsfilter gör att du kan observera med 5 megapixlar vilket ger en överväldigande detaljrikedom vid alla förstoringar.

 

 

 

 

DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Om Oss

Välkommen till NYA Termometer.se!

På de 12 år som har gått så är kanske namnet "Termometer.se" en smula blygsamt. - Vi säljer ju förutom mängder av termometrar så mycket annat användbart på Termometer.se. Med NYA Termometer.se erbjuder vi Dig ännu flera produkter under samma tak. Nu kan Du köpa även luppar, kikare, mikroskop, nya modeller inspektionskameror, etc! Dessutom finner Du också nu handmätdon såsom skjutmått, mikrometrar, djupmått, mätur, linjaler, vinkelmätare, passbitar, osv.
Dessutom, säljer vi ett stort utbud av bl.a elmätare, multimetrar, läckströmstestare och strömtänger för att nämna några exempel. Vi kommer anstränga oss för att se till att Du blir, eller förblir, ytterligare en av våra redan nöjda kunder! Vårt uppdrag: - att leverera mätinstrument - till priser som gör Dig glad - gäller förstås fortfarande!  Har vi inte vad Du söker? - Vi tar fram det Du behöver!
VÄLKOMMEN!!Leverantörsnummer Ahlsell AB: 7775608
Leverantörsnummer Tools AB: 13023

Twitter

Tweets...

KONTAKTA OSS