Väldspremiär för 5 megapixel Dino-Lite USB-mikroskop.

De första mikroskopen som presenteras i denna serie är Dino-Lite Premier AM7013MT och AM7013MZT. De har 5 rena megapixlar  och med maximal upplösning på 2592 x 1944 pixels ger de en överväldigande detaljrikedom till dina förstoringar. Allt detta inbyggt i ett litet handhållet mikroskop. Med dessa modeller kan du se varje detalj i din förstoring och med Dino-Lite´s unika variabla optik förstora upp till 200x beroende på arbetsavstånd. AM7013MT och AM7013MZT är inkapslade i ett chassi av aluminiumlegering som ger fantastisk stabilitet och hållbarhet.

Med AM7013MT du uppleva och lagra en detaljrikedom i dina bilder du aldrig tidigare upplevt med ett USB-mikroskop.

AM7013MZT är dessutom utrustat med ett  fritt justerbart polarisationsfilter, som effektivt skalar bort bländning eller reflexer från direkt belysning vid blanka eller skinande objekt.

Med den medföljande DinoCapture 2,0 programvaran (även på svenska) gör det möjligt att ta bilder, spela in video, lägga in annoteringar i bilder samt enkelt skicka dem till dina kollegor via e-mail/chatt (Skype, MSN och Google talk). DinoCapture 2,0 stödjer även dessa modeller med mätning och kalibreringskapacitet som endast är tillgängligt för professionella modeller som dessa. AM7013MT och AM7013MZT med inbyggt justerbart polarisationsfilter gör att du kan observera med 5 megapixlar vilket ger en överväldigande detaljrikedom vid alla förstoringar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *