Nya digitala klormätare från Termometer.se

Vi lanserar 2 st nya digitala instrument för mätning av Fritt klor och Totalt klor. Mätnoggrannheten ligger på ca 0,05 ppm (mg/L). Enkel att kalibrera med 0-ställningslösning. Användningsområde är bla. kvalitetskontroll, mätningar i simbassänger, akvarier och livsmedelsanalys.

 

Klor i vatten kan förekomma i två former, fritt och totalt. Fritt klor gör det hårda arbetet att döda bakterier och oxidera föroreningar. När du tillsätter klor till vatten, lägger du till fritt klor. När fritt klor reagerar med föroreningar, blir det bundet klor eller kloramin. I vatten, har denna form av klor väldigt lite desinficerande förmåga, och ingen oxiderande förmåga. Totalt klor är summan av både bundet klor och fritt klor.

DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Om Oss

Välkommen till NYA Termometer.se!

På de 12 år som har gått så är kanske namnet "Termometer.se" en smula blygsamt. - Vi säljer ju förutom mängder av termometrar så mycket annat användbart på Termometer.se. Med NYA Termometer.se erbjuder vi Dig ännu flera produkter under samma tak. Nu kan Du köpa även luppar, kikare, mikroskop, nya modeller inspektionskameror, etc! Dessutom finner Du också nu handmätdon såsom skjutmått, mikrometrar, djupmått, mätur, linjaler, vinkelmätare, passbitar, osv.
Dessutom, säljer vi ett stort utbud av bl.a elmätare, multimetrar, läckströmstestare och strömtänger för att nämna några exempel. Vi kommer anstränga oss för att se till att Du blir, eller förblir, ytterligare en av våra redan nöjda kunder! Vårt uppdrag: - att leverera mätinstrument - till priser som gör Dig glad - gäller förstås fortfarande!  Har vi inte vad Du söker? - Vi tar fram det Du behöver!
VÄLKOMMEN!!Leverantörsnummer Ahlsell AB: 7775608
Leverantörsnummer Tools AB: 13023

Twitter

Tweets...

KONTAKTA OSS