Köp en fuktmätare för fuktkontroller!

Om du misstänker att risker föreligger för fuktskada, har vi fuktmätarna som hjälper dig! Modellen CIM317 (%RH, lufttemperatur & daggpunkt) visar luftfuktigheten i luften och beräknar även när risk för kondensbildning föreligger - vilket leder till mögelangrepp! Sedan har vi oförstörande fuktmätare som du kan scanna stora ytor med, för att kontrollera fukten i materialet kvalitativt. Dessutom har vi Protimeter fuktmätare för att med elektroder sticka i materialet för fuktkvotsbestämning.

 

DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Om Oss

Välkommen till NYA Termometer.se!

På de 12 år som har gått så är kanske namnet "Termometer.se" en smula blygsamt. - Vi säljer ju förutom mängder av termometrar så mycket annat användbart på Termometer.se. Med NYA Termometer.se erbjuder vi Dig ännu flera produkter under samma tak. Nu kan Du köpa även luppar, kikare, mikroskop, nya modeller inspektionskameror, etc! Dessutom finner Du också nu handmätdon såsom skjutmått, mikrometrar, djupmått, mätur, linjaler, vinkelmätare, passbitar, osv.
Dessutom, säljer vi ett stort utbud av bl.a elmätare, multimetrar, läckströmstestare och strömtänger för att nämna några exempel. Vi kommer anstränga oss för att se till att Du blir, eller förblir, ytterligare en av våra redan nöjda kunder! Vårt uppdrag: - att leverera mätinstrument - till priser som gör Dig glad - gäller förstås fortfarande!  Har vi inte vad Du söker? - Vi tar fram det Du behöver!
VÄLKOMMEN!!Leverantörsnummer Ahlsell AB: 7775608
Leverantörsnummer Tools AB: 13023

Twitter

Tweets...

KONTAKTA OSS