Termometern som håller noggrannheten "livet ut"

 

Nogrannhet  livet ut - Accurate For  Life (AFL):

 

Dessa utvalda termometrar garanteras av Cooper-Atkins att hålla "Noggrannheten livet ut". Med andra ord, under instrumentet livstid. Om termometerns kalibrering ej håller specifikationen, kommer vi helt enkelt att ersätta den. Naturligtvis gäller denna garnti endast om termometern är oskadad.

 

Cooper-Atkins har uppnått detta genom att lägga till en "kalibreringskonstant" som bränts in i det elektroniska  chip som kompenserar utsignalen från termoelementet. Detta är samma teknik som används på våra referensinstrument från Cooper-Atkins.

 

Alla dessa termometrar är markerade på vår hemsida med följande bild. 

 

Accurate_for_life_termometer_liten.jpg
   
DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Om Oss

Välkommen till NYA Termometer.se!

På de 12 år som har gått så är kanske namnet "Termometer.se" en smula blygsamt. - Vi säljer ju förutom mängder av termometrar så mycket annat användbart på Termometer.se. Med NYA Termometer.se erbjuder vi Dig ännu flera produkter under samma tak. Nu kan Du köpa även luppar, kikare, mikroskop, nya modeller inspektionskameror, etc! Dessutom finner Du också nu handmätdon såsom skjutmått, mikrometrar, djupmått, mätur, linjaler, vinkelmätare, passbitar, osv.
Dessutom, säljer vi ett stort utbud av bl.a elmätare, multimetrar, läckströmstestare och strömtänger för att nämna några exempel. Vi kommer anstränga oss för att se till att Du blir, eller förblir, ytterligare en av våra redan nöjda kunder! Vårt uppdrag: - att leverera mätinstrument - till priser som gör Dig glad - gäller förstås fortfarande!  Har vi inte vad Du söker? - Vi tar fram det Du behöver!
VÄLKOMMEN!!Leverantörsnummer Ahlsell AB: 7775608
Leverantörsnummer Tools AB: 13023

Twitter

Tweets...

KONTAKTA OSS