Avaktivera rabatt?
Avaktivera gratis frakt?
Avaktivera nr pris?

Proffsig fuktmätare i blöta tider!

Oförstörande fuktmätare till kanonpris! Halva priset jämfört med konkurrenterna! Min/Max, Freeze, bakbelyst display!

11-DT-128M, motsvarande fuktmätaren T650 från Trotec, är en oförstörande profesionell fuktmätare som mäter ända ner till c:a 4cm.

 

Vi på Termometer.se tycker inte det skall behöva kosta skjortan att mäta fukthalten - inte ens om du är en orolig villaägare, skall du behöva dra dig för att skaffa ett mycket bra verktyg att kontrollera fukt i din villa.

DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Om Oss

Välkommen till NYA Termometer.se!

På de 12 år som har gått så är kanske namnet "Termometer.se" en smula blygsamt. - Vi säljer ju förutom mängder av termometrar så mycket annat användbart på Termometer.se. Med NYA Termometer.se erbjuder vi Dig ännu flera produkter under samma tak. Nu kan Du köpa även luppar, kikare, mikroskop, nya modeller inspektionskameror, etc! Dessutom finner Du också nu handmätdon såsom skjutmått, mikrometrar, djupmått, mätur, linjaler, vinkelmätare, passbitar, osv.
Dessutom, säljer vi ett stort utbud av bl.a elmätare, multimetrar, läckströmstestare och strömtänger för att nämna några exempel. Vi kommer anstränga oss för att se till att Du blir, eller förblir, ytterligare en av våra redan nöjda kunder! Vårt uppdrag: - att leverera mätinstrument - till priser som gör Dig glad - gäller förstås fortfarande!  Har vi inte vad Du söker? - Vi tar fram det Du behöver!
VÄLKOMMEN!!Leverantörsnummer Ahlsell AB: 7775608
Leverantörsnummer Tools AB: 13023

Twitter

Tweets...

KONTAKTA OSS