NYHET! Partikelmätare/Partikelräknare VPC300 från Extech med upp till 6 kanaler

Extexh nya Partikelmätare VPC 300 mäter pariklar ned till ned till 0,3 µm. Den kan även mäta lufttemperatur och luftfuktighet. Allt presenteras snyggt på en 2,8" färgskärm. För dokumentation har även VPC300 inbyggd kamera som kan ta både stillbilder och video. Överföring till dator sker med mini-usb. Ett mycket kraftfullt mätinstrument till ett fördelaktigt pris. Levereras med spårtbart kalibreringscertifikat.
DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Om Oss

Välkommen till NYA Termometer.se!

På de 12 år som har gått så är kanske namnet "Termometer.se" en smula blygsamt. - Vi säljer ju förutom mängder av termometrar så mycket annat användbart på Termometer.se. Med NYA Termometer.se erbjuder vi Dig ännu flera produkter under samma tak. Nu kan Du köpa även luppar, kikare, mikroskop, nya modeller inspektionskameror, etc! Dessutom finner Du också nu handmätdon såsom skjutmått, mikrometrar, djupmått, mätur, linjaler, vinkelmätare, passbitar, osv.
Dessutom, säljer vi ett stort utbud av bl.a elmätare, multimetrar, läckströmstestare och strömtänger för att nämna några exempel. Vi kommer anstränga oss för att se till att Du blir, eller förblir, ytterligare en av våra redan nöjda kunder! Vårt uppdrag: - att leverera mätinstrument - till priser som gör Dig glad - gäller förstås fortfarande!  Har vi inte vad Du söker? - Vi tar fram det Du behöver!
VÄLKOMMEN!!Leverantörsnummer Ahlsell AB: 7775608
Leverantörsnummer Tools AB: 13023

Twitter

Tweets...

KONTAKTA OSS