Ny Ljudnivåmätare CIM390 klarar hela dB skalan

CIM390 uppfyller till fullo IEC61672-1. Denna ljudnivåmätare täcker hela registret från 30dB till 130dB. Operatören ska inte behöva oroa sig för vilket skala som skall användas då CIM390 täcker samtliga ljudnivåskalor. Stor och enkel display gör den till ett nöje att arbeta med. CIM390 är också en datalogger och är utrustad med möjlighet att lagra 99 st inspelningar med sammanlagt upp till 31.000 mätpunkter. Mjukvara medföljer samt USB-kabel för överföring av data till PC.

 

Läs mer om CIM390 här >>

DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Om Oss

Välkommen till NYA Termometer.se!

På de 12 år som har gått så är kanske namnet "Termometer.se" en smula blygsamt. - Vi säljer ju förutom mängder av termometrar så mycket annat användbart på Termometer.se. Med NYA Termometer.se erbjuder vi Dig ännu flera produkter under samma tak. Nu kan Du köpa även luppar, kikare, mikroskop, nya modeller inspektionskameror, etc! Dessutom finner Du också nu handmätdon såsom skjutmått, mikrometrar, djupmått, mätur, linjaler, vinkelmätare, passbitar, osv.
Dessutom, säljer vi ett stort utbud av bl.a elmätare, multimetrar, läckströmstestare och strömtänger för att nämna några exempel. Vi kommer anstränga oss för att se till att Du blir, eller förblir, ytterligare en av våra redan nöjda kunder! Vårt uppdrag: - att leverera mätinstrument - till priser som gör Dig glad - gäller förstås fortfarande!  Har vi inte vad Du söker? - Vi tar fram det Du behöver!
VÄLKOMMEN!!Leverantörsnummer Ahlsell AB: 7775608
Leverantörsnummer Tools AB: 13023

Twitter

Tweets...

KONTAKTA OSS