Förvandla ditt konventionella mikroskop till digitalt med USB-Okular från Termometer.se

Med ett USB-okular förvandlar du ditt konventionella mikroskop till ett digitalt mikroskop. USB-okularet kopplas via USB-kabel direkt till din PC. Nu kan du enkelt spara undan dina observationer på hårddisken i din PC. Du kan även fånga rörliga bilder som sparas i Windows Media Player-format. Med mätfunktionen i programvaran, kan du lägga in graderade linjaler och cirklar med måttsättningar. USB-okularet finns i olika versioner för att passa olika diametrar på olika mikroskop. Med andra ord - om du är nöjd med ditt mikroskop, kan du uppgradera till ett digitalt dito, på ett mycket kostnadseffektivt sätt.

 

Läs mer om USB-Okular här >>

DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Om Oss

Välkommen till NYA Termometer.se!

På de 12 år som har gått så är kanske namnet "Termometer.se" en smula blygsamt. - Vi säljer ju förutom mängder av termometrar så mycket annat användbart på Termometer.se. Med NYA Termometer.se erbjuder vi Dig ännu flera produkter under samma tak. Nu kan Du köpa även luppar, kikare, mikroskop, nya modeller inspektionskameror, etc! Dessutom finner Du också nu handmätdon såsom skjutmått, mikrometrar, djupmått, mätur, linjaler, vinkelmätare, passbitar, osv.
Dessutom, säljer vi ett stort utbud av bl.a elmätare, multimetrar, läckströmstestare och strömtänger för att nämna några exempel. Vi kommer anstränga oss för att se till att Du blir, eller förblir, ytterligare en av våra redan nöjda kunder! Vårt uppdrag: - att leverera mätinstrument - till priser som gör Dig glad - gäller förstås fortfarande!  Har vi inte vad Du söker? - Vi tar fram det Du behöver!
VÄLKOMMEN!!Leverantörsnummer Ahlsell AB: 7775608
Leverantörsnummer Tools AB: 13023

Twitter

Tweets...

KONTAKTA OSS