Ny IR-sensor (IR-550A) från Termometer.se

Använd den nya 550A-serien för industriella fasta IR-mätningar upp till 1370°C med ett stort utbud av optiska möjligheter och val av utsignal (1 mV/°C, 4-20 mA, och 0-5 VDC) till din processkontroll. Eftersom 550-serien inte använder några rörliga delar kan den monteras i alla möjliga positioner även i svåra miljöer. Denna robusta produkt designad med sina relativt små yttermått gör den till ett bra val för en stor mängd industri-applikationer. OS552A, OS553A och OS554A har dessutom tvåvägs RS-232-interface som standard och mjukvara för styrning och avläsning medföljer.

I webshopen visar vi de vanligaste instrumenten, men flera varianter finns tillgängliga. Ring oss på 08-7530004 eller maila oss ( info@termometer.se ) så tar vi fram den instrumentlösning som  bäst passar din applikation.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.