Få kontroll på koldioxidhalten i mötesrummet!

 

Klimattavlan talar om för hur hög koldioxidhalten (CO2) är, både med värde samt symmbol (i form av glad gubbe, neutral gubbe och sur gubbe).

 

Inomhusklimat är ett mått luftens kvalite och har stor påverkan på hur människor mår och presterar. I Sverige, särskilt på vinterhalvåret, brottas vi med problematiken god ventilation kontra mot kostnaden för att värma upp luften i rummet.

 

Om ventilationen blir för dålig är det främst koldioxidhalten som ökar beroende på att vår utandningsluft innehåller (CO2). För hög halt av koldioxid gör att man får sämre koncentrationsförmåga och huvudvärk.

 

Många gånger stäng vi in oss i trånga mötesrum för att diskutera och komma fram till bra lösningar. Bra lösningar kommer sällan när man får för hög koncentration av koldioxid i sig.

 

Klimattavlan ger förutom koldioxidhalten (CO2) lufttemperatur samt luftfuktighet. Luftfuktighen under vintertid tenderar att sjunka med kylan. Torr luft är också ett problem som uppkommer vid för dålig ventilation.

 

Klimattavlan har ett brett användningsområde som exempelvis klassrum, dagis, mötesrum, kontorshus, köpcentrum, teatrar, utställningar, sjukhus, hotell, idrottsanläggningar, gym, järnvägsstationer, busstationer, flygplatser och andra offentliga platser där komfort och hälsosam inomhusluft är viktigt. 

DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Om Oss

Välkommen till NYA Termometer.se!

På de 12 år som har gått så är kanske namnet "Termometer.se" en smula blygsamt. - Vi säljer ju förutom mängder av termometrar så mycket annat användbart på Termometer.se. Med NYA Termometer.se erbjuder vi Dig ännu flera produkter under samma tak. Nu kan Du köpa även luppar, kikare, mikroskop, nya modeller inspektionskameror, etc! Dessutom finner Du också nu handmätdon såsom skjutmått, mikrometrar, djupmått, mätur, linjaler, vinkelmätare, passbitar, osv.
Dessutom, säljer vi ett stort utbud av bl.a elmätare, multimetrar, läckströmstestare och strömtänger för att nämna några exempel. Vi kommer anstränga oss för att se till att Du blir, eller förblir, ytterligare en av våra redan nöjda kunder! Vårt uppdrag: - att leverera mätinstrument - till priser som gör Dig glad - gäller förstås fortfarande!  Har vi inte vad Du söker? - Vi tar fram det Du behöver!
VÄLKOMMEN!!Leverantörsnummer Ahlsell AB: 7775608
Leverantörsnummer Tools AB: 13023

Twitter

Tweets...

KONTAKTA OSS