Coolit-Rite avsvalningstermometer med 38 cm givarstav

Call for Price

Alla livsmedel måste kylas ner till +4C ° eller lägre på mindre än fyra timmar efter kokning eller annan tillagning. Coolit-Rite hjälper dig i köket att få kontroll på dessa HACCP-riktlinjer.
När temperaturen nått +4C ° stannar timern, som alltså då visar tiden det tog att kyla ner livsmedlet. Ingen dator eller logger behövs alltså, så det blir mycket enkelt att använda för personalen! Perfekt för ditt egenkontrollprogram.

Artikelnr: 10-TTM41 Kategori:
 

Beskrivning

Certifieringar NSF, CE, Rohs, Weee
Timer: 6 Tim 59 min
Kalibrering Garanterat exakt för produktens livslängd
Fartyget Clip Fartyget Justerbar klämma medföljer
Funktioner
Min/Max temperatur håll
Garanti Visar garanterat rätt under hela produktens livstid
Temperaturområde -4 °F 302 °F/ -20 ° 150 °C
Temperaturnoggrannhet ± 2 °F; ± 3 °F ovan 212 °F / ± 1 °C ±1,5 °C över 100 °C
Omgivande temperatur 70 °F 120 °F / 21 ° till 49 °C
Upplösning 0,1 °F/0,1 °C
LCD-höjd 0,85 ” med .3 ” karaktärer (2,2 cm med .76 cm tecken)
Vattentäthetsrankning Vattentålig
Hölje, material Antimikrobiellt ABS-plast
Givartyp Termistorskydd
Skaftets längd 15 ” (38,1 cm) rostfritt stål
Axeldiameter 0,2 ” (5 mm)
Batterityp Ett 1,5 V LR44 batteri
Batteritid 365 Dagar (1 år)

Specifications

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Coolit-Rite avsvalningstermometer med 38 cm givarstav”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *