Luftgivare, 2st givare, med viss tröghet för att inte ge falsklarm. Längd 1m

913 kr

RFAX100D PST Air Probe är en dämpad, duplex luftsond för användning med våra trådlösa temperaturövervakningssystem. Varje sond är ansluten till en 1,0 m ledning.

Artikelnr: 28-RFAX100D Kategori:
 

Beskrivning

28-RFAX100D Temperaturövervakning > Trådlösa Mätsystem Comark > Diligence 600 WiFi Trådlös Övervakning > Givare > Tröga Luftgivare

RFAX100D PST Air Probe är en dämpad, duplex luftsond för användning med RF trådlösa övervakningssystem. Varje sond är ansluten till en 1,0 m ledning.

RFAX100D-1024x181

RFAX100D PST Air Probe är utrustad med en 6-polig Lumberg-kontakt med låsskruv, för att ge en stark och säker probe-till-instrument-anslutning med bättre förhindrande av vätskeinträngning.


Förklaring av luftsonder

Det är rimligt att säga att varje sond som kan mäta temperatur, kan användas som en Luftsond, med varierande grad av framgång. Luftprober är speciellt utformade för detta ändamål och därför har en högre grad av noggrannhet och respons.

Luftproberär ofta konstruerade för att ge en mycket snabb respons med låg termisk massa. Givaren är utformad för att vara så liten som möjligt så att lufttemperaturen överförs till sonden med minimal temperaturförlust eller förstärkning för att upprätthålla en hög grad av noggrannhet.

Med detta sagt är alla Comark Air Probes för RF500 naturligt utformade för att vara långsamma. Varför är detta? Läs vidare för att ta reda på…

Vi levererar en Dämpad luftsondstil för RF500 trådlöst övervakningssystem, som kommer i form av en liten kulformad ände i rostfritt stål, se bild.

DampedAirProbeLumbergDiagram

Denna typ av konstruktion har två syften.

  • Den skyddar givaren från fysiska skador
  • Det bromsar sondens respons avsevärt

I vissa scenarier är det fördelaktigt att reagera långsammare på förändringar i lufttemperaturen och därmed ha enDämpad luftsond. Till exempel, när du placerar en sond i ett kylskåp eller frys, vill du förmodligen inte att ett larm går varje gång någon öppnar dörren.

Den Dämpade luftsondergöra ett bra jobb med att reflektera proverna i kylskåpet. RF500 trådlös övervakning Systemär ditt tidiga varningsmeddelande för eventuella larm, det skulle vara olämpligt om “falska larm” ständigt utlöses.

Alla RF500-systemets luftsonderär utrustade med en 6-polig Lumberg Connector och ett rostfritt stål Dämpad luftsondänden, som visas nedan.

Lumberg6Pin01DampedAirProbeTip01

 

Ytterligare information

Produkt-typ

Typ

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Luftgivare, 2st givare, med viss tröghet för att inte ge falsklarm. Längd 1m”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *