Specialgivare för blodpåsar. 1st penetrerande givare för påsen och 1st luftgivare.

1.980 kr

KX9013 2 m Duplex blodpåsens luftsond är en duplex sond med en blodpåsens (penetrering) sond på kanal ett och en dämpad luftsond på kanal två.

Artikelnr: 28-KX9013 Kategori:
 

Beskrivning

28-KX9013 Temperaturövervakning > Trådlösa Mätsystem Comark > Diligence 600 WiFi Trådlös Övervakning > Givare > Insticksgivare, Comark Diligence 600 Wi-Fi trådlös övervakning > Tillbehör

KX9013 2 m Duplex blodpåsens luftsond är en duplex sond med en blodpåsens sond på kanal ett och en dämpad luftsond på kanal två.

 

KX9013 2m Duplex Blood Bag Air Probe är utrustad med en 6-polig Lumberg-kontakt med låsskruv, för att ge en stark och säker probe-till-instrument-anslutning med bättre förhindrande av vätskeinträngning.

KX9013 2m Duplex Blood Bag Air Probe är utformad så att  en sond mäter en kärntemperatur genom att placeras inuti en behållare som simulerar en attrappbelastning, medan den andra sonden är utformad för att mäta lufttemperaturen.

Till exempel föreskriver tillsynsmyndigheterna i ett blodlaboratorium att det ”utfärdande kylskåp” eller frys som övervakas måste ha en luft- och kärnemätning, så att det kan bevisas att de blodprodukter som tillhandahålls ligger inom det tillåtna intervall som anges i riktlinjerna. Att ge ut en blodprodukt till en patient som inte har förvarats korrekt kan få allvarliga konsekvenser.

KX9013 har ett brett spektrum av tillämpningar utanför blodlaboratoriet och har implementerats inom biovetenskapssektorn för att mäta temperaturen på simulerad produkttillväxt i inkubatorer och värmeskåp.

 

 

Ytterligare information

Anslutning

Produkt-typ

Typ

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Specialgivare för blodpåsar. 1st penetrerande givare för påsen och 1st luftgivare.”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *