Datainsamlare, handhållen, med USB-kabel och programvara

3.771 kr

RTR-500-serien bärbara datacollectoren för på-plats-samling

Artikelnr: 56-RTR-500DC Kategori:
 

Beskrivning

 • Det RTR-500DC kan kombineras med någon av våra RTR-500 serien dataloggrar. Eftersom RTR-500DC är hand-held, men kan enkelt göras var som helst vilket ger stor flexibilitet. Data från logger(s) av din valmöjlighet kan samlas på efterfrågan hos när som helst. Du kan kontrollera data på plats i LCD-skärmen och räddar den till collector’s interna minne.

  Senare data lagras i RTR-500DC kan enkelt överföras genom att ansluta till en dator med en USB-kabel och använder vår “RTR-500DC för Windows-programvara.

  Det RTR-500-serien, beviljar dig till blandar och matchar ett uppbåd av trådlös kommunikation via radio loggers med olika data collectors för att uppfylla dina behov.

  Det RTR-500DC är en batteridriven handhållen data collector. Den kan användas i fältet för att göra inställningar, mätvärden och varningar, samla och kontrollera data utan dator. Eftersom det är en bärbara handhållna collector, det är perfekt för sådana platser som museer och växthus, där personalen gör rundor för att samla in data. Det är också möjligt att välja specifika loggers när som helst för att samla in data från; perfekt för temperatur hantering av gods under transport.

  Specifications

  Inter-enhet
  Meddelande
  Seriell, optisk, Kortdistans trådlöst
  DataöverföringUSB
  – PCUSB, seriellt

  Recensioner

  Det finns inga recensioner än.

  Bli först med att recensera ”Datainsamlare, handhållen, med USB-kabel och programvara”

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *