SMS-larm för temperatur/fukt

Nytt SMS-larm som skickar SMS vid larmsituationer där förinställda gränsvärden på t.ex. temperatur och relativ  luftfuktighet har under- eller överskridits. SMS med mätdata och alarm skickas till ett flertal av dig förbestämda telefonnummer, som kan vara både mobilnummer eller vanliga DECT-telefoner med SMS-tjänst. Konfigurering sker antingen med medföljande programvara för PC eller genom att skicka SMS till enheten. Backup-batteri säkerställer funktionen även vid strömavbrott. Larm fås även vid svagt batteri. 2st dedikerade ingångar och 8 st larmingångar samt 2 reläutgångar för att styra externa enheter, gör detta till ett mycket flexibelt val. Flera loggers kan hanteras via PC om du köper till GSM-modem med mjukvara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.