Termometer.se på ScanLab 2009

Vi vill tacka alla besökare från ScanLab som kom till vår monter. Vi hade jättetrevligt och hoppas våra kunder tyckte likadant. Som vanligt var det USB-mikroskopen som drog mest uppmärksamhet men intresset var även stort för bakterieodling med Compact Dry och Fodstamp. Trådlös temperaturloggning via internet var också mycket populär.

 

Termometer_Scanlab_2009_1.jpg

Många var intresserade av vår lilla tävling med 2 st X-Pointers som pris.Vi är glada att här meddela våra vinnare:

 

Kerstin Mårtensson, Eurofins Enviroment

Stefan Alatalo, Octapharma

 

 

 Termometer_Scanlab_2009_2.jpg
   

 

 

DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Om Oss

Välkommen till NYA Termometer.se!

På de 12 år som har gått så är kanske namnet "Termometer.se" en smula blygsamt. - Vi säljer ju förutom mängder av termometrar så mycket annat användbart på Termometer.se. Med NYA Termometer.se erbjuder vi Dig ännu flera produkter under samma tak. Nu kan Du köpa även luppar, kikare, mikroskop, nya modeller inspektionskameror, etc! Dessutom finner Du också nu handmätdon såsom skjutmått, mikrometrar, djupmått, mätur, linjaler, vinkelmätare, passbitar, osv.
Dessutom, säljer vi ett stort utbud av bl.a elmätare, multimetrar, läckströmstestare och strömtänger för att nämna några exempel. Vi kommer anstränga oss för att se till att Du blir, eller förblir, ytterligare en av våra redan nöjda kunder! Vårt uppdrag: - att leverera mätinstrument - till priser som gör Dig glad - gäller förstås fortfarande!  Har vi inte vad Du söker? - Vi tar fram det Du behöver!
VÄLKOMMEN!!Leverantörsnummer Ahlsell AB: 7775608
Leverantörsnummer Tools AB: 13023

Twitter

Tweets...

KONTAKTA OSS