Stor efterfrågan på våra monitor-fiberskop!

Många av våra kunder har insett hur användbart vårt monitor-endoskop är. Du vet väl att du med det endast 5,5 mm tunna kabeln kan undersöka trånga rör och kaviteter - helt utan att lägga massa tid på att plocka ner maskinen som du vill undersöka inuti. På detta sätt sparar du massor med tid som annars måste spenderas för isär- och ihopmontering. Som tillbehör finns speglar, så du kan undersöka t.ex. svetsskarvar i tunna rör. Du kan ju sedan spara undan såväl stillbilder som filmsekvenser på det medföljande SD-kortet. Du ser samtidigt allt i realtid på den integrerade skärmen i endoskophuset. >> Läs mera om fiberskopen!
DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Om Oss

Välkommen till NYA Termometer.se!

På de 12 år som har gått så är kanske namnet "Termometer.se" en smula blygsamt. - Vi säljer ju förutom mängder av termometrar så mycket annat användbart på Termometer.se. Med NYA Termometer.se erbjuder vi Dig ännu flera produkter under samma tak. Nu kan Du köpa även luppar, kikare, mikroskop, nya modeller inspektionskameror, etc! Dessutom finner Du också nu handmätdon såsom skjutmått, mikrometrar, djupmått, mätur, linjaler, vinkelmätare, passbitar, osv.
Dessutom, säljer vi ett stort utbud av bl.a elmätare, multimetrar, läckströmstestare och strömtänger för att nämna några exempel. Vi kommer anstränga oss för att se till att Du blir, eller förblir, ytterligare en av våra redan nöjda kunder! Vårt uppdrag: - att leverera mätinstrument - till priser som gör Dig glad - gäller förstås fortfarande!  Har vi inte vad Du söker? - Vi tar fram det Du behöver!
VÄLKOMMEN!!Leverantörsnummer Ahlsell AB: 7775608
Leverantörsnummer Tools AB: 13023

Twitter

Tweets...

KONTAKTA OSS