NYHET: SMS-Temperaturlarm med inbyggd strömbrytare

Väldigt pratiskt SMS-larm som kopplas i strömurtaget. Kan slås på / av via SMS eller schemaläggas att slå på / av vid tidpunkt eller via temperatur gränser. Meddelar också via SMS om strömavrott sker.

Upp till 5 användare kan styra detta larm via sms. Dessa nummer måste godkännas vilket ökar säkerheten vid användande.

Perfekt för serverrummet, kyl-rummet samt även för sommarstugan.

Enkel och praktisk att ta med sig.

Läs mer här>>
DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Om Oss

Välkommen till NYA Termometer.se!

På de 12 år som har gått så är kanske namnet "Termometer.se" en smula blygsamt. - Vi säljer ju förutom mängder av termometrar så mycket annat användbart på Termometer.se. Med NYA Termometer.se erbjuder vi Dig ännu flera produkter under samma tak. Nu kan Du köpa även luppar, kikare, mikroskop, nya modeller inspektionskameror, etc! Dessutom finner Du också nu handmätdon såsom skjutmått, mikrometrar, djupmått, mätur, linjaler, vinkelmätare, passbitar, osv.
Dessutom, säljer vi ett stort utbud av bl.a elmätare, multimetrar, läckströmstestare och strömtänger för att nämna några exempel. Vi kommer anstränga oss för att se till att Du blir, eller förblir, ytterligare en av våra redan nöjda kunder! Vårt uppdrag: - att leverera mätinstrument - till priser som gör Dig glad - gäller förstås fortfarande!  Har vi inte vad Du söker? - Vi tar fram det Du behöver!
VÄLKOMMEN!!Leverantörsnummer Ahlsell AB: 7775608
Leverantörsnummer Tools AB: 13023

Twitter

Tweets...

KONTAKTA OSS