Nyhet: Extech Bullerdosimeter SL355 kan lagra ljudvärden över en full arbetsdag

Nu kan man till en rimlig kostnad köpa en Bullerdosimeter. Extech introducerar SL355 Personlig bullerdosimeter som lagrar up till 12.000 ljudmätningar. Via den medföljande mjukvaran kan sedan de lagrade värdena överföras och analyseras. Överföringen sker enkelt via USB-gränssnitt.Vi har introduktionspris 10% rabatt under Juni månad-2012 i vår webshop www.termometer.se. Vi skickar den även fraktfritt om beställningen sker i webshoppen.
DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Om Oss

Välkommen till NYA Termometer.se!

På de 12 år som har gått så är kanske namnet "Termometer.se" en smula blygsamt. - Vi säljer ju förutom mängder av termometrar så mycket annat användbart på Termometer.se. Med NYA Termometer.se erbjuder vi Dig ännu flera produkter under samma tak. Nu kan Du köpa även luppar, kikare, mikroskop, nya modeller inspektionskameror, etc! Dessutom finner Du också nu handmätdon såsom skjutmått, mikrometrar, djupmått, mätur, linjaler, vinkelmätare, passbitar, osv.
Dessutom, säljer vi ett stort utbud av bl.a elmätare, multimetrar, läckströmstestare och strömtänger för att nämna några exempel. Vi kommer anstränga oss för att se till att Du blir, eller förblir, ytterligare en av våra redan nöjda kunder! Vårt uppdrag: - att leverera mätinstrument - till priser som gör Dig glad - gäller förstås fortfarande!  Har vi inte vad Du söker? - Vi tar fram det Du behöver!
VÄLKOMMEN!!Leverantörsnummer Ahlsell AB: 7775608
Leverantörsnummer Tools AB: 13023

Twitter

Tweets...

KONTAKTA OSS