Ny USB-Inspektionskamera från Termometer.se

Penn-Inspektor är en digitalkamera med ställbara LED-ljus som kopplas till PC:ns USB-port med omedelbar visning och inspelning på din dator. CMOS-sensor med god färgåtergivning och upplösning ger utmärkt närbildsvisning av svåråtkomliga områden och detaljer. Video och stillbild kan sparas med den medföljande programvaran för Windows XP/Vista. Penn-Inspektor kan användas inom många områden där svåråtkomliga detaljer skall dokumenteras inom service för elektronik, bygg eller VVS.

 

Läs mer om Penn-Inspektor här >>

DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Om Oss

Välkommen till NYA Termometer.se!

På de 12 år som har gått så är kanske namnet "Termometer.se" en smula blygsamt. - Vi säljer ju förutom mängder av termometrar så mycket annat användbart på Termometer.se. Med NYA Termometer.se erbjuder vi Dig ännu flera produkter under samma tak. Nu kan Du köpa även luppar, kikare, mikroskop, nya modeller inspektionskameror, etc! Dessutom finner Du också nu handmätdon såsom skjutmått, mikrometrar, djupmått, mätur, linjaler, vinkelmätare, passbitar, osv.
Dessutom, säljer vi ett stort utbud av bl.a elmätare, multimetrar, läckströmstestare och strömtänger för att nämna några exempel. Vi kommer anstränga oss för att se till att Du blir, eller förblir, ytterligare en av våra redan nöjda kunder! Vårt uppdrag: - att leverera mätinstrument - till priser som gör Dig glad - gäller förstås fortfarande!  Har vi inte vad Du söker? - Vi tar fram det Du behöver!
VÄLKOMMEN!!Leverantörsnummer Ahlsell AB: 7775608
Leverantörsnummer Tools AB: 13023

Twitter

Tweets...

KONTAKTA OSS