Ny handhållen partikelmätare P611 som utför 6 kanalers mätningar simultant!

Den nya partikelmätare P611 är en exakt, användarvänlig handhållet kvalitetsinstrument. Den stora färgskärmen visar 6 kanaler med kumulativa och differentiella mätningar samtidigt. P611 sparar upp till 10.000 mätdata i minnet, vilket kan ses på enhetens färgdisplay och/eller enkelt laddas ner till dator via USB-kabel. Temperatur och luftfuktighet kan också övervakas med extern givare som kan köpas till. P611 uppfyller ISO 21.501-4 . Med utmärkt kvalitet och tillförlitlig prestanda är P611 den bästa lösningen för proffs som validerar ISO renrum (klass 5 - 9) och undersöka kvaliteten på inomhusluften.

Applikationer

     ISO-Certifiering av Renrum (ISO klass 4>)
     Kontrollmätningar vid renrum                                                              Läs mer här>>
     Källa till spridning av partiklar
     Filtertestning och läcksökning
     Luftkvalitetsutredningar inomhus
     Kvalitetskontroll

Funktioner

     6-kanalers samtidiga mätningar
     Partikelområde 0,3-10.0μm
     Flöde: 0.1CFM (2,83 LPM)
     Tillval: Temperatur och fuktgivare
     Stor färgdisplay
     Maximal koncentration: 4.000.000 partiklar / FT3
     Dataprogram för nedladdning och presentation inkluderad
     Buffertminnet: 10.000 mätpunkter
     Godkännanden: ISO 21.501-4 och JIS B9921
DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Om Oss

Välkommen till NYA Termometer.se!

På de 12 år som har gått så är kanske namnet "Termometer.se" en smula blygsamt. - Vi säljer ju förutom mängder av termometrar så mycket annat användbart på Termometer.se. Med NYA Termometer.se erbjuder vi Dig ännu flera produkter under samma tak. Nu kan Du köpa även luppar, kikare, mikroskop, nya modeller inspektionskameror, etc! Dessutom finner Du också nu handmätdon såsom skjutmått, mikrometrar, djupmått, mätur, linjaler, vinkelmätare, passbitar, osv.
Dessutom, säljer vi ett stort utbud av bl.a elmätare, multimetrar, läckströmstestare och strömtänger för att nämna några exempel. Vi kommer anstränga oss för att se till att Du blir, eller förblir, ytterligare en av våra redan nöjda kunder! Vårt uppdrag: - att leverera mätinstrument - till priser som gör Dig glad - gäller förstås fortfarande!  Har vi inte vad Du söker? - Vi tar fram det Du behöver!
VÄLKOMMEN!!Leverantörsnummer Ahlsell AB: 7775608
Leverantörsnummer Tools AB: 13023

Twitter

Tweets...

KONTAKTA OSS