Nu finns Flir b40 och i40 värmekameror

Prisraset på värmekameror fortsätter. Eller rättare sagt: priset sjunker, men prestandan på värmekamerorna blir bara bättre och bättre. Den första överkomliga värmekameran, InfraCam, kom i början på 2006 och var relativt klumpig. Den kunde inte fånga radiometriska bilder. Sedan kom en smidigare variant av InfraCam. Den utvecklades sedan med ett inbyggt SD-kort. Sommaren 2008 kom lilla i5, som är en mycket trevlig instegsmodell med 80x80 pixlars avbildning. I höstas kom så Flir med i50 och b50 modellerna. De är en direkt vidareutveckling av senaste varianten av InfraCam. Så i början på 2009 kom sedan modellerna Flir i40 & i60 samt b40 & b60. De är varianter på i50 & b50 med en något lägre respektive högre upplösning (i40 och b40 har upplösningen 120x120 pixlar medan i60 och b60 har den finaste upplösningen på hela 180x180 pixlar). Samtliga modeller har s.k. fusion Picture-in Picture, d.v.s. möjlighet att dokumentera det som skall termograferas med en inbyggd digitalkamera, vars bild läggs bakom själva termografin. >> Här kan du läsa mera om värmekameror och jämföra modeller!!
DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Om Oss

Välkommen till NYA Termometer.se!

På de 12 år som har gått så är kanske namnet "Termometer.se" en smula blygsamt. - Vi säljer ju förutom mängder av termometrar så mycket annat användbart på Termometer.se. Med NYA Termometer.se erbjuder vi Dig ännu flera produkter under samma tak. Nu kan Du köpa även luppar, kikare, mikroskop, nya modeller inspektionskameror, etc! Dessutom finner Du också nu handmätdon såsom skjutmått, mikrometrar, djupmått, mätur, linjaler, vinkelmätare, passbitar, osv.
Dessutom, säljer vi ett stort utbud av bl.a elmätare, multimetrar, läckströmstestare och strömtänger för att nämna några exempel. Vi kommer anstränga oss för att se till att Du blir, eller förblir, ytterligare en av våra redan nöjda kunder! Vårt uppdrag: - att leverera mätinstrument - till priser som gör Dig glad - gäller förstås fortfarande!  Har vi inte vad Du söker? - Vi tar fram det Du behöver!
VÄLKOMMEN!!



Leverantörsnummer Ahlsell AB: 7775608
Leverantörsnummer Tools AB: 13023

Twitter

Tweets...

KONTAKTA OSS