Inspektionskamera, trådlös, med option till förlängning av kamerasond

Nu kan du köpa en inspektionskamera, som arbetar med en trådlös LCD-skärm till fantastiskt lågt pris. Du kan dessutom förlänga kamerasonden så du kommer åt att se upp till 3m in i röret eller väggen. Allt som du inspekterar kan du videofilma eller ta bilder på och spara på ett micro-SD-kort. En sådan här utrustning skulle alla som arbetar med felsökningar på svåråtkomliga ställen behöva. Betänk all arbetstid för demontering / montering som sparas!

 

DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Om Oss

Välkommen till NYA Termometer.se!

På de 12 år som har gått så är kanske namnet "Termometer.se" en smula blygsamt. - Vi säljer ju förutom mängder av termometrar så mycket annat användbart på Termometer.se. Med NYA Termometer.se erbjuder vi Dig ännu flera produkter under samma tak. Nu kan Du köpa även luppar, kikare, mikroskop, nya modeller inspektionskameror, etc! Dessutom finner Du också nu handmätdon såsom skjutmått, mikrometrar, djupmått, mätur, linjaler, vinkelmätare, passbitar, osv.
Dessutom, säljer vi ett stort utbud av bl.a elmätare, multimetrar, läckströmstestare och strömtänger för att nämna några exempel. Vi kommer anstränga oss för att se till att Du blir, eller förblir, ytterligare en av våra redan nöjda kunder! Vårt uppdrag: - att leverera mätinstrument - till priser som gör Dig glad - gäller förstås fortfarande!  Har vi inte vad Du söker? - Vi tar fram det Du behöver!
VÄLKOMMEN!!Leverantörsnummer Ahlsell AB: 7775608
Leverantörsnummer Tools AB: 13023

Twitter

Tweets...

KONTAKTA OSS