Gör 3D-animeringar på produkter upp till 310 kg med Packshot Spin

Packshot-Spin™ är en komplett lösning för dig som tänker utföra 3D-fotografering i studio på föremål på upp till 115 kg (Packshot Spin O6T eller 310 kg Packshot O9T) för webb-animeringar i GIF eller Flash. Systemet består av en datoriserad vridplatta, högupplösande datoriserad digitalkamera, ljusutrustning och vitvägg.

 

Här är ett exempel på en 3D-animering av en TV för publicering på webben. Total tidsåtgång för produktionen ca. 45 minuter.

 

Håll vänster musknapp nere och för musen horisontellt fram och tillbaka över bilden nedan. Då kommer den att rotera.

 

39 tums Philips LCD TV med en vikt av 37 kg.

 

 

Läs mer om Packshot Spin här >>

DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Om Oss

Välkommen till NYA Termometer.se!

På de 12 år som har gått så är kanske namnet "Termometer.se" en smula blygsamt. - Vi säljer ju förutom mängder av termometrar så mycket annat användbart på Termometer.se. Med NYA Termometer.se erbjuder vi Dig ännu flera produkter under samma tak. Nu kan Du köpa även luppar, kikare, mikroskop, nya modeller inspektionskameror, etc! Dessutom finner Du också nu handmätdon såsom skjutmått, mikrometrar, djupmått, mätur, linjaler, vinkelmätare, passbitar, osv.
Dessutom, säljer vi ett stort utbud av bl.a elmätare, multimetrar, läckströmstestare och strömtänger för att nämna några exempel. Vi kommer anstränga oss för att se till att Du blir, eller förblir, ytterligare en av våra redan nöjda kunder! Vårt uppdrag: - att leverera mätinstrument - till priser som gör Dig glad - gäller förstås fortfarande!  Har vi inte vad Du söker? - Vi tar fram det Du behöver!
VÄLKOMMEN!!Leverantörsnummer Ahlsell AB: 7775608
Leverantörsnummer Tools AB: 13023

Twitter

Tweets...

KONTAKTA OSS