Beskrivning
Kött- eller hamburgertemperaturprob – Denna snabbresponssond för köttpenetration är speciellt utformad för att mäta temperaturen på hamburgerbiffar etc, och är ett extremt populärt verktyg i snabbmatskök, hamburgerbarer etc. Levereras med en meter spolad ledning och kontakt. Svarstid mindre än två sekunder. Temperaturområde för sonden -75 till 250 °C. Burgarsondens mått är 1 mm i diameter, längden är 90 mm.
Sondnoggrannhet (typ K hög noggrannhet): | ±0,5 °C mellan 0 och 100 °C |
---|---|
Sondnoggrannhet (typ T hög noggrannhet): | ±0,2 °C mellan -20 och 70 °C |
Sondintervall: | -75 till 250 °C |
Sondens svarstid: | mindre än 1 sekund |
Sonddiameter: | 1 mm |
Sondlängd: | 90 mm |
Recensioner
Det finns inga recensioner än.