Beskrivning
Burger Temperature Probe – Den nya ETI Burger Temperature Probe har utformats speciellt för att mäta temperaturen på hamburgare och mäta att de är ordentligt tillagade. Livsmedelsmyndighetens (Food Standards Agency) råd är att se till att de tillagas ordentligt hela vägen. Genom att helt enkelt bränna utsidan på en köttfärsburger finns det risk för intag av skadliga bakterier.
Burgarsondens spetsdesign gör det möjligt att sätta in i det inre av hamburgerbiffen för att noggrant mäta när den är perfekt tillagad. Den 12 mm rostfria stålskivan säkerställer rätt insättningsdjup (6 eller 12 mm) varje gång! Sätt helt enkelt i hamburgaren tills skivan vidrör ytan på hamburgaren för att testa att den har nått den idealiska temperaturen för att tillagas ordentligt.
Två versioner finns tillgängliga för olika burgartjocklekar:
123-745 – med en 6 mm insättningsspets
123-746 – med en 12 mm insättningsspets
Sondens rostfria stålsektion är 4,5 mm OD x 45 (45° böjning) x 160 mm. Mätspetsen är 1 mm OD x antingen 6 eller 12 mm.
Välj önskat spetsdjup med hjälp av rullgardinsväljaren.
Sondnoggrannhet (typ K hög noggrannhet): | ±0,5 °C mellan 0 och 100 °C |
---|
Recensioner
Det finns inga recensioner än.