Beskrivning
Att ha en matlagningstermometer för att kontrollera temperaturen på ditt kött är viktigt för livsmedelssäkerheten. Vår enkla köttstektermometer är tydligt märkt för nötkött, lamm, fläsk och fjäderfä, så det är enkelt att se till att ditt kött och dina stekar är ordentligt tillagade.
Temperatursonden Ø4 x 105 mm för livsmedel i rostfritt stål indikerar temperatur i intervallet 0 till 120 °C i 1 °C-divisioner.
Köttermometern har en stor Ø45 mm analog urtavla med en upplösning på 1 °C. Inga batterier eller inställningar krävs.
För den mest exakta temperaturmätningen, sätt in temperatursonden i den tjockaste delen av köttet eller fjäderfäet och undvik ben.
Instrumentavläsningen kan ta några sekunder att stabilisera.
Intervall: | 0 till 120 °C |
---|---|
Upplösning: | 1 °C |
Display: | analog ratt |
Förpackningsmaterial: | rostfritt stål |
Garanti: | ett år |
Mätskala: | Celsius |
Recensioner
Det finns inga recensioner än.