Allergen Elisa II Kit: Allergentest för Gluten (Gliadin) för 96 bestämningar, 38221900, Japan

8.000 kr

  • Allergendetektering i mycket bearbetade och uppvärmda livsmedel
  • Hög känslighet (lod: 0,31 ppm)
  • Hög specificitet
  • Lättanvända protokoll
Artikelnr: 79-15000072-001 Kategori:
 

Beskrivning

79-15000072-001 Testa allergener > ELISA II

Dessa ELISA-kit är sandwich-enzymimmunoanalyser för kvantitativ bestämning av enskilda proteiner av allergiframkallande ingredienser i bearbetade eller obearbetade livsmedel. Dessa kit är utformade för att användas av kvalitetskontrollpersonal eller andra utbildade yrkesverksamma, för allergenövervakning i produktionen eller för produktfrisläppningskontroller.
Proteiner i proverna extraheras, centrifugeras och filtreras före sandwich-ELISA. Antigen är bundet till de polyklonala antikroppsbelagda brunnarna i mikroplattmodulen vilket resulterar i ett antigen-antikroppskomplex. Därefter binds den enzymkonjugerade antikroppen till det redan bundna antigen-antikroppskomplexet och bildar en antikropp-antigen-antikroppsmacka.
Tillsats av enzymsubstrat resulterar i färgutveckling, och vars intensitet kan bestämmas av absorbansen vid 450 nm. Intensiteten hos den utvecklade färgen är direkt proportionell mot koncentrationen av protein av allergiframkallande ingredienser i maten.

1 x 96 brunnar med mikroplattor (12 remsor med 8 brunnar)
Tillhörande buffertar och enzymer


Mätningstid:
Provberedningstid: Cirka 10 min
Provextraktionstid: Ca 30 min, eller över natten
ELISA-analys: Cirka 2 timmar
Analyskänslighet: 0,31 ppm (μg protein /g mat)
Detekterbart koncentrationsintervall: 0,78 till 50 ppb detekterbart protein
Förvaring: Vid 2-8 °C (35-46 °F), FRYS INTE
Arbetstemperatur: 20-30 °C (alla lösningar ska vara ekvilibrerade)


Extraheringsprocedur Korttidsextraheringsmetod
Slipa/finfördela proverna
Väg 1,0 g prov i ett rör, tillsätt 19 ml provextraheringslösning.
Inkubera det täckta röret i kokande vatten i 10 minuter.
Kyl ner röret och vortex i 30 sekunder.
Justera pH till 6,0-8,0.
Centrifugera och filtrera supernatanten vid behov.
Späd provextrakt 20-faldigt med spädningsvätska I.
Extraheringsmetod över natten
Slipa/finfördela proverna
Väg 1,0 g prov i ett rör, tillsätt 19 ml provextraheringslösning.
Fäst röret till en skakapparat horisontellt och sväng i rumstemperatur över natten.
Justera pH till 6,0-8,0.
Centrifugera och filtrera supernatanten vid behov.
Späd provextrakt 20-faldigt med spädningsvätska I.
ELISA-procedur
Pipett 100 μL arbetsstandard och arbetsprovlösning i en brunn på mikroplattan.
Inkubera mikroplattan i 1 timme vid 20-30 °C (68-86 °F).
Tvätta brunnarna 6 gånger med tvättlösning.
Dispensera 100 μL enzymkonjugerad antikropp (F).
Inkubera mikroplattan i 30 minuter vid 20-30 °C (68-86 °F).
Tvätta brunnarna 6 gånger.
Dispensera 100 μL enzymsubstrat (G).
Inkubera reaktionen i 20 minuter vid 20-30 °C (68-86 °F) i mörker.
Stoppa enzymreaktionen genom att tillsätta 100 μL stopplösning (H).
Mät absorbansen vid 450 nm.
Beräkna koncentrationen av detekterbart protein med hjälp av standardkurvan.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Allergen Elisa II Kit: Allergentest för Gluten (Gliadin) för 96 bestämningar, 38221900, Japan”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *