Avaktivera rabatt?
Avaktivera gratis frakt?
Avaktivera nr pris?

Villkor

När du ger oss ditt förtroende genom att köpa ifrån oss, har du läst igenom och godkänt samtliga villkor i texten nedan, som reglerar vårt ansvarstagande gentemot varandra: 


DEFINITION
Web-platsen "Termometer.se" är en affärsenhet inom företaget Injektor Solutions, som agerar i egenskap av juridisk person.

 

GILTIGHETSTID

Alla priser jämte villkor, gäller tillsvidare, där inget annat anges. Vi reserverar för uppenbara feltryck i broschyrer och i web-shop samt övriga dokument.


BESTÄLLNING & ORDERERKÄNNANDE

Produktpriser anges i svenska kronor, netto, exklusive frakt och moms.

Ett ordererkännande skickas till din angivna e-postadress inom 1 minut från din beställning i web-shop. Om inte, kontrollera din skräppost -  annars måste du kontakta oss då din order kanske av någon anledning ej gått igenom till oss.

Fakturor sänds till dig via finansbolaget Nox Finans AB, som vi samarbetar med.

Om du har valt att erhålla faktura via e-post, är det ditt ansvar att kontrollera att fakturan inte hamnat i din skräppost.

 

BETALNINGSSÄTT: FAKTURA, VISA, MASTERCARD OCH PAYPAL

Faktura:

Kreditgodkända näringsidkare och offentlig verksamhet kan välja att betala mot faktura. Faktura förfaller till betalning, normalt 30 dagar från fakturadatum. Vi kan även godkänna andra betalningsfrister efter särskild överenskommelse.

Efter förfallodatum debiterar Nox Finans en dröjsmålsränta på f.n. 8%. En lagstadgad påminnelseavgift tillkommer. Alla villkor framgår av din faktura.

Vi skickar alltid en påminnelsefaktura. Det är viktigt att du betalar samtliga avgifter i samband med försenad fakturabetalning till Nox Finans. Kontaktuppgifter till Nox Finans: [email protected] och telefonnummer 040-6939050.

Kortbetalning & PayPal

Termometer.se samarbetar med Dibs ( www.dibs.se ) för att acceptera kortbetalningar med rigorösa säkerhetsrutiner, bl.a. används s.k. Secure Code så att ditt kort inte kan debiteras utan ditt godkännande. För ytterligare frågor hur dessa säkerhetsrutiner fungerar, hänvisar vi till Dibs.

Vi accepterar även PayPal-betalningar som du skickar till: [email protected]

  

FELAKTIGA / BRISTFÄLLIGA FAKTURAUPPGIFTER

Var noga med att ange korrekt information i din beställning. Som beställare ansvarar du för att ordererkännandet som ligger till grund för fakturan, innehåller all nödvändig information som ditt företags leverantörsreskontra kräver för tidsenlig och korrekt betalning till oss, bl.a. referensnummer. Om fakturan skickas tillbaka till oss, p.g.a. att beställaren angivit felaktig eller ofullständig betalningsinformation, utgår en administrationsavgift på 150 kr för att skicka en ny faktura. Datumet på den nya fakturan kommer att utställas på ursprungligt fakturadatum. 


LEVERANSER & EJ UTHÄMTADE / MOTTAGNA PAKET

Vi använder den transportör vi finner bäst lämpad att leverera din beställning till gällande avgift, som framgår i web-shop. Leveransinformation med spårningsnummer aviseras dig automatiskt via e-post när din beställning lämnar vårt lager.  Det är din skyldighet som beställare att ta del av denna information och kontakta transportören om du av någon anledning inte kan ta emot leveransen. Även ej uthämtad eller ej emottagen beställning betraktas ej som annullering av din order! Vi kommer således att fakturera för din beställning, även med påminnelseavgifter vid obetald faktura. Vid eventuell extra utkörning,  debiterar vi dig en extra fraktavgift motsvarande standardfraktavgiften. 

 

AVHÄMTNING PÅ VÅRT LAGER

För personlig avhämtning på vårt lager i Upplands-Väsby kvarstår dock standard-fraktkostnaden för att täcka hantering och administration. Kontakta oss innan och medtag en kopia på din order samt legitimation.

   

RETURER, GARANTIER OCH ANNULLERING AV LAGDA ORDRAR

Normalt har alla våra företagskunder 7 dagars öppet-köp-villkor vid köp av standardprodukter där artikeln har ett försäljningspris under 5000 kr exkl. moms. Privatpersoner har lagstadgade öppet-köp-villkor enligt distansköplagen. Vid retur måste produkten/produkterna vara i nyskick och alla emballage sändas med i returen. 

 

Fraktavgifter till och från kund betalas av kunden vid eventuella returer enligt öppet-köp-villkoren. Skulle kunden av någon anledning annullera redan lagd order av för kunden speciellt hemtagna produkter eller tjänster, förbehåller sig Injektor rätten att debitera kunden ersättning för de direkt uppkomna kostnader som följer härav. 

  

Injektor lämnar 1 års fabriksgaranti (givare undantagna och där inget annat anges) som täcker tillverkningsfel.

 

För att åberopa att en produkt är felaktig vid leverans eller när fel i produkten upptäcks, skall kunden anmäla felet till Injektor inom skälig tid, dock senast inom 10 dagar efter det att felet uppstått eller upptäckts. Kunden ansvarar själv för retur till oss på Injektor och Injektor bekostar retur av åtgärdad produkt till kunden. 

För alla returer, oavsett grund, var god använd våra generella RMA-instruktioner på följande länk: RETURER >>>>        

 

EJ UTHÄMTAD FÖRSÄNDELSE

Ej uthämtad försändelse, jämställs ej med avbeställning, utan  debiteras 300 kr och därtill framfraktkostnad och returfraktkostnad. Vid fraktfri leverans fastställs returfrakt/ny fraktkostnad på försändelsens vikt/volym.

 

ANSVAR FÖR FEL - SKADESTÅNDSANSPRÅK FRÅN KUND

Injektor bär inget produktansvar eller annat direkt eller indirekt ansvar för levererade produkter, utöver vad som anges i dessa allmänna villkor, och avsäger sig allt ansvar rörande bl.a. eventuell inkompatibilitet och indirekta skador som kan uppkomma, såsom eventuella driftstopp, merarbete och andra merkostnader o. dyl., i samband med förseningar av leveranser eller vid användning av Injektors sålda produkter och tjänster.

 

ÖVRIGT

Övriga, i detta dokument ej reglerade frågor, skall tolkas enligt Instrumentleverantörsföreningens stadgar IML 2009 >>.

Marknadsmaterial inbegripet web-sida, fakta- och prisuppgifter lämnas med reservation för eventuella tryckfel och andra felaktigheter samt för eventuell slutförsäljning. Injektor förbehåller sig rätten till prisändringar efter aviserat utgångsdatum för erbjudanden.

Alla namn och beteckningar som omnämns i Injektors broschyrer och på dess web-plats, skall anses vara skyddade varumärken..

 

ADRESS TILL TERMOMETER.SE

Injektor Solutions

Odengatan 40

11351 Stockholm

 

/Injektor Solutions 2016

DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Om Oss

Välkommen till NYA Termometer.se!

På de 12 år som har gått så är kanske namnet "Termometer.se" en smula blygsamt. - Vi säljer ju förutom mängder av termometrar så mycket annat användbart på Termometer.se. Med NYA Termometer.se erbjuder vi Dig ännu flera produkter under samma tak. Nu kan Du köpa även luppar, kikare, mikroskop, nya modeller inspektionskameror, etc! Dessutom finner Du också nu handmätdon såsom skjutmått, mikrometrar, djupmått, mätur, linjaler, vinkelmätare, passbitar, osv.
Dessutom, säljer vi ett stort utbud av bl.a elmätare, multimetrar, läckströmstestare och strömtänger för att nämna några exempel. Vi kommer anstränga oss för att se till att Du blir, eller förblir, ytterligare en av våra redan nöjda kunder! Vårt uppdrag: - att leverera mätinstrument - till priser som gör Dig glad - gäller förstås fortfarande!  Har vi inte vad Du söker? - Vi tar fram det Du behöver!
VÄLKOMMEN!!Leverantörsnummer Ahlsell AB: 7775608
Leverantörsnummer Tools AB: 13023

Twitter

Tweets...

KONTAKTA OSS