USB-mikroskop ser in i håligheter

Det senaste tillskottet till våra USB-mikroskop, är en variant som du kan använda för att se vinkelrätt in i smala kaviteter. - T.ex. rör och slangar, eller för att inspektera kretskort i platta och trånga apparathöljen, där du annars skulle nödgas utföra det tidskrävande och tråkiga jobbet att först demontera komponenter för att kunna utföra inspektionen. På detta vis kan du spara mycket tid och höja produktiviteten avsevärt. USB-mikroskopet förstorar upp till 85x i 90° vy, sett axiellt. Du kommer nu kunna se och dokumentera detaljer som förut var mycket svåra att komma åt - och dessutom i hög förstoring. Passar utmärkt till serviceverkstäder, kvalitetsavdelningar och vid produktion.

Läs mera här >>

DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Om Oss

Välkommen till NYA Termometer.se!

På de 12 år som har gått så är kanske namnet "Termometer.se" en smula blygsamt. - Vi säljer ju förutom mängder av termometrar så mycket annat användbart på Termometer.se. Med NYA Termometer.se erbjuder vi Dig ännu flera produkter under samma tak. Nu kan Du köpa även luppar, kikare, mikroskop, nya modeller inspektionskameror, etc! Dessutom finner Du också nu handmätdon såsom skjutmått, mikrometrar, djupmått, mätur, linjaler, vinkelmätare, passbitar, osv.
Dessutom, säljer vi ett stort utbud av bl.a elmätare, multimetrar, läckströmstestare och strömtänger för att nämna några exempel. Vi kommer anstränga oss för att se till att Du blir, eller förblir, ytterligare en av våra redan nöjda kunder! Vårt uppdrag: - att leverera mätinstrument - till priser som gör Dig glad - gäller förstås fortfarande!  Har vi inte vad Du söker? - Vi tar fram det Du behöver!
VÄLKOMMEN!!Leverantörsnummer Ahlsell AB: 7775608
Leverantörsnummer Tools AB: 13023

Twitter

Tweets...

KONTAKTA OSS