Trådlöst Monitor-Endoskop

Ett trådlöst Monitor-Endoskop, eller som det också kallas WIFI-Endoskop kan med fördel användas då operatören vill ha möjlighet att använda båda händerna för placering av kamerasonden. Sändaren med mikrofon sitter i handtaget och kan sända med 4 olika frekvenser för att udvika störningar. Mottagaren med skärm kan placeras så att operatören enkelt kan observera det kameran ser. Det finns också möjlighet att ta stillbilder samt spela in video på SD-kort. WIFI-Endoskopet stödjer kamemeratuber från 1 meter upp till 30 meter med en diameter av 5,5 mm.

DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Om Oss

Välkommen till NYA Termometer.se!

På de 12 år som har gått så är kanske namnet "Termometer.se" en smula blygsamt. - Vi säljer ju förutom mängder av termometrar så mycket annat användbart på Termometer.se. Med NYA Termometer.se erbjuder vi Dig ännu flera produkter under samma tak. Nu kan Du köpa även luppar, kikare, mikroskop, nya modeller inspektionskameror, etc! Dessutom finner Du också nu handmätdon såsom skjutmått, mikrometrar, djupmått, mätur, linjaler, vinkelmätare, passbitar, osv.
Dessutom, säljer vi ett stort utbud av bl.a elmätare, multimetrar, läckströmstestare och strömtänger för att nämna några exempel. Vi kommer anstränga oss för att se till att Du blir, eller förblir, ytterligare en av våra redan nöjda kunder! Vårt uppdrag: - att leverera mätinstrument - till priser som gör Dig glad - gäller förstås fortfarande!  Har vi inte vad Du söker? - Vi tar fram det Du behöver!
VÄLKOMMEN!!Leverantörsnummer Ahlsell AB: 7775608
Leverantörsnummer Tools AB: 13023

Twitter

Tweets...

KONTAKTA OSS