Avaktivera rabatt?
Avaktivera gratis frakt?
Avaktivera nr pris?

Termometer.se på Tekniska Mässan

Tack alla besökare för ert besök i vår monter på Tekniska Mässan 2008 i Älvsjö! Termometer.se visade de flesta mätinstrument i vår arsenal. Mycket stort intresse för våra USB-mikroskop för att inspektera t.ex. kretskort med ytmonerade komponenter och för vårt trådlösa och web-baserade mätinsamlingssystem. Även våra digitala refraktometrar emottogs med stort intresse. Vi tackar alla 492 besökare som registrerade sig i vår monter, och även er som bara tittade utan att lämna kontaktinformation!

Tekniska-Massan-2008-termometer.gif

 

DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Om Oss

Välkommen till NYA Termometer.se!

På de 12 år som har gått så är kanske namnet "Termometer.se" en smula blygsamt. - Vi säljer ju förutom mängder av termometrar så mycket annat användbart på Termometer.se. Med NYA Termometer.se erbjuder vi Dig ännu flera produkter under samma tak. Nu kan Du köpa även luppar, kikare, mikroskop, nya modeller inspektionskameror, etc! Dessutom finner Du också nu handmätdon såsom skjutmått, mikrometrar, djupmått, mätur, linjaler, vinkelmätare, passbitar, osv.
Dessutom, säljer vi ett stort utbud av bl.a elmätare, multimetrar, läckströmstestare och strömtänger för att nämna några exempel. Vi kommer anstränga oss för att se till att Du blir, eller förblir, ytterligare en av våra redan nöjda kunder! Vårt uppdrag: - att leverera mätinstrument - till priser som gör Dig glad - gäller förstås fortfarande!  Har vi inte vad Du söker? - Vi tar fram det Du behöver!
VÄLKOMMEN!!Leverantörsnummer Ahlsell AB: 7775608
Leverantörsnummer Tools AB: 13023

Twitter

Tweets...

KONTAKTA OSS