SpecialSet för dig inom elektronik!

SpecialSet för dig som reparerar bl.a. elektronik!
IR-termometer med punktmätning och USB-mikroskop! Många av våra kunder köper USB-mikroskop för att i sitt kvalitets/servicearbete kunna undersöka lödningar och detaljer i elekronik och finmekanik. IR-termometern CIR8855 är specialkonstruerad för närfokus på föremål från c.a 18 mm avstånd. Där blir den resulterande mätfläcken endast 2,5 mm i diameter! Dubbla laserstrålat belyser fokus. Perfekt för att finna värmeutveckling i smådelar, som elektroniska komponenter och finmekanik, vid felsökning.

Mer info >>

DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Om Oss

Välkommen till NYA Termometer.se!

På de 12 år som har gått så är kanske namnet "Termometer.se" en smula blygsamt. - Vi säljer ju förutom mängder av termometrar så mycket annat användbart på Termometer.se. Med NYA Termometer.se erbjuder vi Dig ännu flera produkter under samma tak. Nu kan Du köpa även luppar, kikare, mikroskop, nya modeller inspektionskameror, etc! Dessutom finner Du också nu handmätdon såsom skjutmått, mikrometrar, djupmått, mätur, linjaler, vinkelmätare, passbitar, osv.
Dessutom, säljer vi ett stort utbud av bl.a elmätare, multimetrar, läckströmstestare och strömtänger för att nämna några exempel. Vi kommer anstränga oss för att se till att Du blir, eller förblir, ytterligare en av våra redan nöjda kunder! Vårt uppdrag: - att leverera mätinstrument - till priser som gör Dig glad - gäller förstås fortfarande!  Har vi inte vad Du söker? - Vi tar fram det Du behöver!
VÄLKOMMEN!!Leverantörsnummer Ahlsell AB: 7775608
Leverantörsnummer Tools AB: 13023

Twitter

Tweets...

KONTAKTA OSS