Sommarkampanj på IR-termometrar - billigast i Sverige? - Kolla in!

2003 introducerade vi en mycket prisvärd IR-termometer, CIR8812, som vände upp och ner på den dåtida marknadens prisbild, med ett pris väl under 1000 kr. Sedan dess har vi fortsatt att sälja IR-termometrar med hög kvalité till mycket attraktiva priser.

 

Under sommaren 2010 firar vi genom en attraktiv kampanj för IR-termometrar, från lilla MikroTemp, till mera avancerade modeller, till kraftigt reducerade priser. Vi kommer att ha Sveriges lägsta priser - så passa på!

 

DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Om Oss

Välkommen till NYA Termometer.se!

På de 12 år som har gått så är kanske namnet "Termometer.se" en smula blygsamt. - Vi säljer ju förutom mängder av termometrar så mycket annat användbart på Termometer.se. Med NYA Termometer.se erbjuder vi Dig ännu flera produkter under samma tak. Nu kan Du köpa även luppar, kikare, mikroskop, nya modeller inspektionskameror, etc! Dessutom finner Du också nu handmätdon såsom skjutmått, mikrometrar, djupmått, mätur, linjaler, vinkelmätare, passbitar, osv.
Dessutom, säljer vi ett stort utbud av bl.a elmätare, multimetrar, läckströmstestare och strömtänger för att nämna några exempel. Vi kommer anstränga oss för att se till att Du blir, eller förblir, ytterligare en av våra redan nöjda kunder! Vårt uppdrag: - att leverera mätinstrument - till priser som gör Dig glad - gäller förstås fortfarande!  Har vi inte vad Du söker? - Vi tar fram det Du behöver!
VÄLKOMMEN!!Leverantörsnummer Ahlsell AB: 7775608
Leverantörsnummer Tools AB: 13023

Twitter

Tweets...

KONTAKTA OSS