SMS-Larm

Våra SMS-larmenheter skickar dig ett SMS vid larmsituationer när förinställda gränsvärden på t.ex. temperatur har under- eller överskridits. SMS med mätdata skickas till ett flertal av dig förbestämda telefonnummer, som kan vara både mobilnummer eller vanliga DECT-telefoner med SMS-tjänst. Konfigurering sker antingen på enheternas knappsatser eller genom att skicka SMS. Inbyggt batteri säkerställer funktionen även vid strömavbrott. Larm fås även vid svagt batteri. Vissa enheter har 2st reläutgångar för att styra externa enheter, såsom t.ex. att slå på värmen eller din bilvärmare. 

Visa:
Sortera efter:
2 m extra givare till SMS-larm 16-8770
Kommer med som standard till 16-8770 och 16-W230-A. Denna givare beställs bara om den gamla slutat fungera eller tappats bort.
126 kr
120 kr
KÖP
16-8771
Trådlös vattenläckagedetektor som kopplas till ...
WLD-061-F Trådlös vattenläckagedetektor används för att upptäcka vattenläckage. Det måste samarbeta med andra huvudenheter. När den upptäcker vatten och orsakade kortslutning av metallkontakt i botten två, sänder automatiskt trådlös larmsignal till huvudenheten.
146 kr
139 kr
KÖP
16-WLD-061-F
3m förlängningskabel till 16-87T4 och 16-W230
Förlängningskabel 3 meter anpassad för 16-87T4 SMS-larm med strömbrytare och 16-W230 WiTemp
194 kr
184 kr
KÖP
16-87T4-3M-EXT
Extra givare till SMS-Temperaturlarm Art. nr. ...
Reservdels-givare till SMS-Temperaturlarm  Art. nr. : 16-87T4 och 16-W230
301 kr
286 kr
KÖP
16-8751
SMS-larm med intern och extern sensor
Ett nytt mycket prisvärt SMS-larm med intern givare. Extern givare på 2 m medföljer också. Mycket lämplig vid övervakning av fritidshus. Den extra 2 m givaren kan användas vid exempelvis övervakning av kylar/frysar samt vid kontroll av temperatur på rör.    Koppla in standard SIM-kort och det är ...
738 kr
701 kr
KÖP
16-8770
WiTemp WIFI-termometer 2m, extern givare och st...
WiTemp är en fjärrstyrd termometer som fungerar över WIFI som kan slå på och av strömmen och därmed styra elektriska apparater som exempelvis element, air conditioning eller belysning. Den kopplas enkelt till ditt trådlösa nätverk och kan styras via en app i Google Play för Android och Appstore f...
777 kr
554 kr
KÖP
16-W230-A
Fjärrstyr din garageport med SMS eller ett tele...
Denna fjärrkontrollsenhet kan öppna/stänga elektriskt styrda dörrar eller grindar. Den kan enkelt ersätta fjärrkontrollen till din grind/dörröppnare och öppna din dörr med att ringa den eller via APP eller SMS. Två 16A relä kan användas för att styra två linjer.
 • Temperaturgivare ingår för temperaturövervakning, termostat styrning etc skall fungera.
 • Kompakt design och installation. Bra val för elektriska dörröppnare, värme styrenhet, industriell power control etc.
 • Använder GSM SIM-kort och använder nummerpresentatör i mobiltelefon för att godkänna och öppna dörren
 • 844 kr
  794 kr
  KÖP
  16-D310-GARAGE
  SMS-Temperaturlarm med inbyggd strömbrytare
  Är du orolig för att temperaturen sjunker på en avlägsen plats där ingen befinner sig? - T.ex. i ett växthus eller i din sommarstuga? - Kanske strömavbrott? - Eller att temperauren blir för hög i server-rummet? Nu finns det ingen anledning att oroa sig längre....... SMS-larm är ett väldigt pratis...
  932 kr
  815 kr
  KÖP
  16-87T4
  Trådlös logger för temperatur med extern givare
  Köp Trådlös logger för temperatur med extern givare i vår webshop termometer.se med stort utbud till bra priser (= BILLIGT!) och med snabba leveranser. Välkomna!
  1.870 kr
  1.777 kr
  KÖP
  56-RTR-502
  Datainsamlare, 3G mobilnät, med USB-kabel och p...
 • Det RTR-500MBS-A kan kombineras med någon av våra RTR-500 serien dataloggrar. Och upp till 20 loggers kan registreras för samtidig användning. Använda vår mjukvara "RTR-500MB för Windows" att göra mobila inställningar för kommunikation. Eftersom det använder sig av mobila nätverk för att överföra data, allt du behöver göra är att säkra en strömkälla och mobila sortimentet för att skicka data till en FTP-server eller till en registrerad e-postadress. En varning, anmälan kan skickas automatiskt via e-post eller SMS och/eller genom att ansluta en summer eller lampa till kontakt, du kan sätter upp en egen larm. Den kan finnas dessutom använt med vår fria T&D WebStorage Service gör det lätt att övervaka, visa grafer och kontrollera varningar från valfri dator eller mobila enhet webbläsare.Det RTR-500-serien, beviljar dig till blandar och matchar ett uppbåd av trådlös kommunikation via radio loggers med olika data collectors för att uppfylla dina behov. Det RTR-500MBS-A är en datacollectoren utrustade med mobila 3G-nätverk. Den samlar in data från närliggande dataloggenheter via trådlös kommunikation via radio och sedan automatiskt skickar den via 3G mobiltelefon nätverk till FTP-server eller e-postadress. Det är perfekt för situationer där du har ingen dator eller LAN, som under transport, i växthus eller på byggarbetsplatser. Så länge du kan strömförsörjningen kan du samla in och överföra data utan bekymmer och stress.
  5.570 kr
  5.292 kr
  KÖP
  56-RTR-500MBS-A
  DIN KUNDVAGN
  JUST SÅLDA PRODUKTER

  Om Oss

  Välkommen till NYA Termometer.se!

  På de 12 år som har gått så är kanske namnet "Termometer.se" en smula blygsamt. - Vi säljer ju förutom mängder av termometrar så mycket annat användbart på Termometer.se. Med NYA Termometer.se erbjuder vi Dig ännu flera produkter under samma tak. Nu kan Du köpa även luppar, kikare, mikroskop, nya modeller inspektionskameror, etc! Dessutom finner Du också nu handmätdon såsom skjutmått, mikrometrar, djupmått, mätur, linjaler, vinkelmätare, passbitar, osv.
  Dessutom, säljer vi ett stort utbud av bl.a elmätare, multimetrar, läckströmstestare och strömtänger för att nämna några exempel. Vi kommer anstränga oss för att se till att Du blir, eller förblir, ytterligare en av våra redan nöjda kunder! Vårt uppdrag: - att leverera mätinstrument - till priser som gör Dig glad - gäller förstås fortfarande!  Har vi inte vad Du söker? - Vi tar fram det Du behöver!
  VÄLKOMMEN!!  Leverantörsnummer Ahlsell AB: 7775608
  Leverantörsnummer Tools AB: 13023

  Twitter

  Tweets...

  KONTAKTA OSS