Avaktivera rabatt?
Avaktivera gratis frakt?
Avaktivera nr pris?

Refraktometrar för kylmedier - mät %etanol & frystemperatur med en knapptryckning!

Vår nya refraktometer, 50-52-PA-ETGL, är det senaste vad gäller att på ett ögonblick bestämma både mängden alkohol i ett prov och dess fryspunkt. Mätningen sker optiskt/elektroniskt och ger väldigt exakta mätvärden. Dessutom är mätvärdet temperaturkompenserat! Mätningen går till så att du lägger 2 droppar av provvätskan på safirlinsen och trycker på startknappen. Inom någon sekund har du värdena på den digitala displayen.  Läs mera >>Misco_Palm_ABBE-100.gif
DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Om Oss

Välkommen till NYA Termometer.se!

På de 12 år som har gått så är kanske namnet "Termometer.se" en smula blygsamt. - Vi säljer ju förutom mängder av termometrar så mycket annat användbart på Termometer.se. Med NYA Termometer.se erbjuder vi Dig ännu flera produkter under samma tak. Nu kan Du köpa även luppar, kikare, mikroskop, nya modeller inspektionskameror, etc! Dessutom finner Du också nu handmätdon såsom skjutmått, mikrometrar, djupmått, mätur, linjaler, vinkelmätare, passbitar, osv.
Dessutom, säljer vi ett stort utbud av bl.a elmätare, multimetrar, läckströmstestare och strömtänger för att nämna några exempel. Vi kommer anstränga oss för att se till att Du blir, eller förblir, ytterligare en av våra redan nöjda kunder! Vårt uppdrag: - att leverera mätinstrument - till priser som gör Dig glad - gäller förstås fortfarande!  Har vi inte vad Du söker? - Vi tar fram det Du behöver!
VÄLKOMMEN!!Leverantörsnummer Ahlsell AB: 7775608
Leverantörsnummer Tools AB: 13023

Twitter

Tweets...

KONTAKTA OSS