Avaktivera rabatt?
Avaktivera gratis frakt?
Avaktivera nr pris?

Protimeters fuktmätare nu hos Termometer.se

Lagom till Tekniska Mässan har Termometer.se beslutat marknadsföra hela Protimeters sortiment av fuktmätare. Protimeters produkter erbjuder handhållna fukt- & hygrometerinstrument för proffs. Den primära marknaden för dessa produkter är i bygg och anläggning, trä, jord och byggmaterial. Byggnadsinspektörer anväder Protimeters produkter för att mäta fukt i byggnader och att diagnostisera orsaken till fuktproblem. Jordbrukare mäter fukt och temperatur i skördade grödor med hjälp av vår säd-fukt-mätare och VVS-ingenjörer använder Speedy fukt-testare för kontroll av fukt i marken. Mer information finner du om du klickar >>här.
DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Om Oss

Välkommen till NYA Termometer.se!

På de 12 år som har gått så är kanske namnet "Termometer.se" en smula blygsamt. - Vi säljer ju förutom mängder av termometrar så mycket annat användbart på Termometer.se. Med NYA Termometer.se erbjuder vi Dig ännu flera produkter under samma tak. Nu kan Du köpa även luppar, kikare, mikroskop, nya modeller inspektionskameror, etc! Dessutom finner Du också nu handmätdon såsom skjutmått, mikrometrar, djupmått, mätur, linjaler, vinkelmätare, passbitar, osv.
Dessutom, säljer vi ett stort utbud av bl.a elmätare, multimetrar, läckströmstestare och strömtänger för att nämna några exempel. Vi kommer anstränga oss för att se till att Du blir, eller förblir, ytterligare en av våra redan nöjda kunder! Vårt uppdrag: - att leverera mätinstrument - till priser som gör Dig glad - gäller förstås fortfarande!  Har vi inte vad Du söker? - Vi tar fram det Du behöver!
VÄLKOMMEN!!Leverantörsnummer Ahlsell AB: 7775608
Leverantörsnummer Tools AB: 13023

Twitter

Tweets...

KONTAKTA OSS