Trådlös Styrbar Inspektionskamera

Ett trådlöst Monitor-Endoskop, eller som det också kallas WIFI-Endoskop kan med fördel användas då användaren vill ha möjlighet att jobba med båda händerna för placering av kamerasonden. Dessa endoskop har dessutom möjlighet att styra kamerans vinkel. Mottagaren med skärm kan placeras så att användaren enkelt kan observera det kameran ser. Det finns också möjlighet att ta stillbilder samt spela in video på SD-kort.

Visa:
Sortera efter:
HD-video inspektionskamera med trådlöst styrhan...
 • Inkluderar trådlös sändare med 6mm halvhård kamerasond (1m) med makroobjektiv
 • Ledad sondspets artikulerar upp till 320°-ers betraktningsvinkel
 • 5,7 "färg-LCD TFT med hög definition 640 x 480 px upplösning
 • 37.771 kr
  35.882 kr
  KÖP
  53-HDV640W
  Monitor-Endoskop, Trådlöst styrbar topp 6 mm x 3 m
    Ny typ av handhållet trådlöst Monitor-Endoskop  med möjlighet att införa och styra kamerasonden separerat från basenheten för en enklare och bekvämare typ av inspektioner. Basenheten med monitor kan placeras så operatören enklare kan se bilden samtidigt som båda händerna kan användas för place...
  49.900 kr
  47.405 kr
  KÖP
  199-DCS1800ART-3M
  DIN KUNDVAGN
  JUST SÅLDA PRODUKTER

  Om Oss

  Välkommen till NYA Termometer.se!

  På de 12 år som har gått så är kanske namnet "Termometer.se" en smula blygsamt. - Vi säljer ju förutom mängder av termometrar så mycket annat användbart på Termometer.se. Med NYA Termometer.se erbjuder vi Dig ännu flera produkter under samma tak. Nu kan Du köpa även luppar, kikare, mikroskop, nya modeller inspektionskameror, etc! Dessutom finner Du också nu handmätdon såsom skjutmått, mikrometrar, djupmått, mätur, linjaler, vinkelmätare, passbitar, osv.
  Dessutom, säljer vi ett stort utbud av bl.a elmätare, multimetrar, läckströmstestare och strömtänger för att nämna några exempel. Vi kommer anstränga oss för att se till att Du blir, eller förblir, ytterligare en av våra redan nöjda kunder! Vårt uppdrag: - att leverera mätinstrument - till priser som gör Dig glad - gäller förstås fortfarande!  Har vi inte vad Du söker? - Vi tar fram det Du behöver!
  VÄLKOMMEN!!  Leverantörsnummer Ahlsell AB: 7775608
  Leverantörsnummer Tools AB: 13023

  Twitter

  Tweets...

  KONTAKTA OSS