Fiberskop-Instrument

Nedan finner du ett stort utbud av fiberskop, även kallade endoskop eller titthåls-instrument. De  arbetar med en stark Xenon-lampa som belyser mätstället, varvid du får en bild som fiberoptiskt kan betraktas i okularet. De mera avancerade lösningarna finner du under Video-Endoskop eller Monitor-Endoskop som innefattar en CMOS-kamera med LED-belysning. Med dem kan en högupplöst bild skapas på din PC eller på en integrerad LCD-skärm i instrumenthuset.

Det finns inga produkter att visa i denna kategori.
DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Om Oss

Välkommen till NYA Termometer.se!

På de 12 år som har gått så är kanske namnet "Termometer.se" en smula blygsamt. - Vi säljer ju förutom mängder av termometrar så mycket annat användbart på Termometer.se. Med NYA Termometer.se erbjuder vi Dig ännu flera produkter under samma tak. Nu kan Du köpa även luppar, kikare, mikroskop, nya modeller inspektionskameror, etc! Dessutom finner Du också nu handmätdon såsom skjutmått, mikrometrar, djupmått, mätur, linjaler, vinkelmätare, passbitar, osv.
Dessutom, säljer vi ett stort utbud av bl.a elmätare, multimetrar, läckströmstestare och strömtänger för att nämna några exempel. Vi kommer anstränga oss för att se till att Du blir, eller förblir, ytterligare en av våra redan nöjda kunder! Vårt uppdrag: - att leverera mätinstrument - till priser som gör Dig glad - gäller förstås fortfarande!  Har vi inte vad Du söker? - Vi tar fram det Du behöver!
VÄLKOMMEN!!Leverantörsnummer Ahlsell AB: 7775608
Leverantörsnummer Tools AB: 13023

Twitter

Tweets...

KONTAKTA OSS