Höghastighets-Kamera

Fånga händelsen! En höghastighetskamera används numera flitigt inom industrin och för reklamfilmsändamål. Vi på handinstrument.se introducerar nu en höghastighetskamera som är mycket prisvärd för användning till att dokumentera felaktigheter inom automation och maskinfunktionalitet. Förvisso försöker en del operatörer att använda en > för att finna sådana fel. För detta krävs en tidscyklisk och repeterbar process och mörker. Möjligheten att spola fram och tillbaka i en höghastighets-film finns givetvis då inte.

Visa:
Sortera efter:
Höghastighetskamera med upp till 2420 FPS
  Första professionella höghastighetskameran på marknaden med ett försäljningspris under 45.000 kr Kompakt storlek med robust metallkapsling Alla objektiv  som har C-gänga/fattning kan användas för att erhålla rätt arbetsavstånd  Två färgers LED som statusindikator Drivs direkt av din PC´s  USB 3...
43.900 kr
41.705 kr
KÖP
14-9501
DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Om Oss

Välkommen till NYA Termometer.se!

På de 12 år som har gått så är kanske namnet "Termometer.se" en smula blygsamt. - Vi säljer ju förutom mängder av termometrar så mycket annat användbart på Termometer.se. Med NYA Termometer.se erbjuder vi Dig ännu flera produkter under samma tak. Nu kan Du köpa även luppar, kikare, mikroskop, nya modeller inspektionskameror, etc! Dessutom finner Du också nu handmätdon såsom skjutmått, mikrometrar, djupmått, mätur, linjaler, vinkelmätare, passbitar, osv.
Dessutom, säljer vi ett stort utbud av bl.a elmätare, multimetrar, läckströmstestare och strömtänger för att nämna några exempel. Vi kommer anstränga oss för att se till att Du blir, eller förblir, ytterligare en av våra redan nöjda kunder! Vårt uppdrag: - att leverera mätinstrument - till priser som gör Dig glad - gäller förstås fortfarande!  Har vi inte vad Du söker? - Vi tar fram det Du behöver!
VÄLKOMMEN!!Leverantörsnummer Ahlsell AB: 7775608
Leverantörsnummer Tools AB: 13023

Twitter

Tweets...

KONTAKTA OSS