Avaktivera rabatt?
Avaktivera gratis frakt?
Avaktivera nr pris?

Kontroll av borrhål

Särskilda luppar för inspektion av borrade hål .  

Visa:
Sortera efter:
Lupp för inspektion av borrhål, CBL-8, Förstori...
Denna lupp är ett oumbärligt stöd för snabb kontroll av hål borrade i kretskort. CBL lupp återger området innanför hålet med en 360 ° vinkel  med en förstoring på 8x. Detta gör att ett upptäckt av potentiella borr fel (spiralbildning, ojämnheter eller spår av bränning). Dessa luppar underlättar ...
1.154 kr
1.096 kr
KÖP
82-CBL-8
DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Om Oss

Välkommen till NYA Termometer.se!

På de 12 år som har gått så är kanske namnet "Termometer.se" en smula blygsamt. - Vi säljer ju förutom mängder av termometrar så mycket annat användbart på Termometer.se. Med NYA Termometer.se erbjuder vi Dig ännu flera produkter under samma tak. Nu kan Du köpa även luppar, kikare, mikroskop, nya modeller inspektionskameror, etc! Dessutom finner Du också nu handmätdon såsom skjutmått, mikrometrar, djupmått, mätur, linjaler, vinkelmätare, passbitar, osv.
Dessutom, säljer vi ett stort utbud av bl.a elmätare, multimetrar, läckströmstestare och strömtänger för att nämna några exempel. Vi kommer anstränga oss för att se till att Du blir, eller förblir, ytterligare en av våra redan nöjda kunder! Vårt uppdrag: - att leverera mätinstrument - till priser som gör Dig glad - gäller förstås fortfarande!  Har vi inte vad Du söker? - Vi tar fram det Du behöver!
VÄLKOMMEN!!Leverantörsnummer Ahlsell AB: 7775608
Leverantörsnummer Tools AB: 13023

Twitter

Tweets...

KONTAKTA OSS