Arbetsbelysning med förstoring

Designad för daglig användning inom industrin. Denna arbetsbelysning med förstoring har en mycket stor vit glaslins som är resistent mot repor och lösningsmedel. Vi använder UV - absorberande kronglas, som också används för framställning av korrigerande glasögon ( brytningsindex n = 1,52 ). Den utmärkta kvaliteten på silikat-glaslinser gör dessa till ett standardinstrument i alla typer av verkstäder. Den väl dimensionerade ljusringen ger utmärkt belysning utan skuggor .  

Visa:
Sortera efter:
Reservlampa, LPT-ER
LPT-ER Reserv lampa för LPT förstoringsglas lampa
188 kr
179 kr
KÖP
82-LPT-ER
Arbetslampa med förstoring, LPT
Designad speciellt för daglig användning inom handel och industri, är denna förstorand lampa en utmärkt arbetsstöd. Kännetecknas av en mycket stor glaslins, som är resistent mot repor och lösningsmedel. Vi använder UV-absorberande kronglas, som används vid framställning av korrigerande glasögon ...
1.825 kr
1.734 kr
KÖP
82-LPT
Arbetslampa med förstoring, LPT-B
LPT-B med en bottenplatta av stål levereras som ett alternativ till den LPT modellen. Dessa förstoringslampor kännetecknas av sin mycket stora glaslins, som är resistent mot repor och lösningsmedel. Förlängningsarmen kan antingen ställa upp mitt eller placeras mot baksidan. Vi använder UV-absorbe...
2.200 kr
2.090 kr
KÖP
82-LPT-B
DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Om Oss

Välkommen till NYA Termometer.se!

På de 12 år som har gått så är kanske namnet "Termometer.se" en smula blygsamt. - Vi säljer ju förutom mängder av termometrar så mycket annat användbart på Termometer.se. Med NYA Termometer.se erbjuder vi Dig ännu flera produkter under samma tak. Nu kan Du köpa även luppar, kikare, mikroskop, nya modeller inspektionskameror, etc! Dessutom finner Du också nu handmätdon såsom skjutmått, mikrometrar, djupmått, mätur, linjaler, vinkelmätare, passbitar, osv.
Dessutom, säljer vi ett stort utbud av bl.a elmätare, multimetrar, läckströmstestare och strömtänger för att nämna några exempel. Vi kommer anstränga oss för att se till att Du blir, eller förblir, ytterligare en av våra redan nöjda kunder! Vårt uppdrag: - att leverera mätinstrument - till priser som gör Dig glad - gäller förstås fortfarande!  Har vi inte vad Du söker? - Vi tar fram det Du behöver!
VÄLKOMMEN!!Leverantörsnummer Ahlsell AB: 7775608
Leverantörsnummer Tools AB: 13023

Twitter

Tweets...

KONTAKTA OSS