Mobil skärm med inspelningsfunktion

Dino-Lite Mobila Lösningar         För fältarbete har Dino-Lite tagit fram en bärbar lösning med ett mikroskop ansluten till en 5-tums LCD-display.Kännetecken:- Lätt att ta med sig- Liten - fickformat- InspelningInspelning gör du  på ett microSD-kort, varefter de lätt kan överföras till  din dator via USB-kabel eller  direkt i en kortläsare. Användningsområden:I arbetssituationer där du inte kan eller vill ta med en bärbar dator.- Vetenskapligt fältarbete- Inspektioner i industriella smutsiga miljöer- Brottsplatsundersökningar- Fältbiologi

Det finns inga produkter att visa i denna kategori.
DIN KUNDVAGN
JUST SÅLDA PRODUKTER

Om Oss

Välkommen till NYA Termometer.se!

På de 12 år som har gått så är kanske namnet "Termometer.se" en smula blygsamt. - Vi säljer ju förutom mängder av termometrar så mycket annat användbart på Termometer.se. Med NYA Termometer.se erbjuder vi Dig ännu flera produkter under samma tak. Nu kan Du köpa även luppar, kikare, mikroskop, nya modeller inspektionskameror, etc! Dessutom finner Du också nu handmätdon såsom skjutmått, mikrometrar, djupmått, mätur, linjaler, vinkelmätare, passbitar, osv.
Dessutom, säljer vi ett stort utbud av bl.a elmätare, multimetrar, läckströmstestare och strömtänger för att nämna några exempel. Vi kommer anstränga oss för att se till att Du blir, eller förblir, ytterligare en av våra redan nöjda kunder! Vårt uppdrag: - att leverera mätinstrument - till priser som gör Dig glad - gäller förstås fortfarande!  Har vi inte vad Du söker? - Vi tar fram det Du behöver!
VÄLKOMMEN!!Leverantörsnummer Ahlsell AB: 7775608
Leverantörsnummer Tools AB: 13023

Twitter

Tweets...

KONTAKTA OSS